≫ 

Zvezde koje se bahate na putu: Divljaju u vožnji, voze preko 200 na sat i sve to snimaju iz zabave

Oni se često bahato ponašaju i javno objavljuju dokaze o tome

  • 41
Nikola Keljanović, Darko Lazić, Tara Simov

Nikola Keljanović, Darko Lazić, Tara Simov, Printskrin: Telegraf TV, Youtube/Baka Prase, Foto: Nikola Tomić, ATA images, Pixabay

Mnoge poznate ličnosti, kao i svi ljudi, često u žurbi mogu da pogreše, a neke od njih očigledno greše iz zabave i divljačkom vožnjom bez problema ove zvezde namerno krše zakon.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pevačica Dara Bubamara, pevač Darko Lazić, bivša rijaliti učesnica Tara Simov i Nikola Keljanović, poznatiji kao "ćaletov sin", samo su neke poznate ličnosti koje su vozile automobile mnogo više od dozvoljene brzine i sve to snimali, a ni drugi prekršaji im nisu strani.

Tara je u noći nakon što je napustila "Zadrugu", 6. maja, na svom TikTok nalogu objavila snimak na kojem vozi automobil Mercedes S400. Sudeći po putu pred njom, Tara je vozila iz Šimanovaca u pravcu Beograda, a brzina koju je dostigla bila je čak 180 kilometara na sat.

Dara je pre nekoliko dana, 7. maja, obajvila snimak na Instagramu u kom se vidi da ona ludački vozi svoj auto i krši svaki mogući zakon. Ona je na auto-putu, gde je brzina ograničena na 130 km/h, vozila čak 210 km/h.

Međutim, ovo nije prvi put da se Dara tako ponaša. Pevačica je u februaru ove godine snimila kako na auto-putu vozi 159 kilometara na sat, a zatim je podelila snimak dok je vozila 105 kilometara na sat, dok je sa njom u automobilu bilo troje dece.

Baka Prase jednom prilikom snimao je ludačku vožnju od 150 km/h i to objavio na svom Jutjub kanalu, pored toga on je napravio i niz prekršaja. Bez obzira na automobile koji su mu se našli na putu, on nije puštao gas, već je preticao, čak i preko pune linije što je zakonom kažnjivo.

"Ćaletov sin" često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na Jutjubu mogu se mogu videti njegovi silni snimci njegovog divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima, te puškom na sedištu automobila "audi" RS7 za koju piše da je M16.

Darko je početkom godine šokirao sve bahatim ponašanjem kada je vozio više od 160 kilometara na čas, što se jasno videlo na istrupment tabli koju je snimao. 

Takođe, na snimku objavljenom tada čuo se Darkov glas dok govori: "Kako si reko, kume?",  a zatim za nekoliko sekundi od nule ubrzava čak i više od 160 kilometara na čas, pa se čuje nečiji glas: "Koči, koči!".

Kao što je poznato, Lazić je ljubitelj brze vožnje, a u oktobru 2018. godine doživao je stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je tada više od mesec dana bio na intenzivnoj nezi u KBC Zemun, nakon čega je lečenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pevač je saobraćajnu nesreću doživeo, kako je i sam priznao, pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, a tom prilikom vozio je i bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Video: Darko Lazić opet divlja za volanom: Snimao kako vozi 160 kilometara na čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bree

    9. maj 2021 | 14:26

    Kakve zvezde... Da je ovo normalna drzava ne bi ni postojali...

  • Rada

    9. maj 2021 | 15:14

    Zdravko Colic je zvezda. A ovi su cist promasaj.

  • Vratiće se rode

    9. maj 2021 | 17:32

    A koje su to Zvezde, baka prase ili onaj kladionicar, ili možda naduvani Darko...koje bre zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA