≫ 

"Bogdana i ja radimo na drugom detetu": Veljko o planovima i životu u Titelu

- Mozak odmaram tamo i uživam. Titel ne bih menjao ni za šta - rekao je Ražnatović

  • 2
Proslava rođendana Nebojše Bojovića u restoranu Topciderac Veljko, Bogdana Ražnatović, Foto: ATA Images

Mladi bokser Veljko Ražnatović gostujući u jutarnjem programu na Prvoj televiziji otkrio je da on i njegova supruga Bogdana rade na drugom detetu.

Ražnatovć je istakao i da mu prija život u Titelu, kao i da se sa suprugom dogovara oko svega, mladi bokser kaže i da imaju pomoć od i od njene, ali i njegove porodice.

- Mozak odmaram tamo i uživam. Titel ne bih menjao ni za šta. Poslove nismo podelili Bogdana uglavnom kuva, ja se bavim boksom. Oko deteta nam pomažu moja mama, njena mama, sestre. Stvarno smo blagosloveni u svakom smislu - rekao je Ražnatović.

- Radimo na sledećem nasledniku ili naslednici - dodao je Ražnatović, a zatim je ispričao da sada živi povučeno u Titelu, gde je njegova oaza mira.

- Mene niko godinama nije video. Ludak sam, živim sa svojim kerovima, imam 30 pasa kod mene kući. Ljubimo se u usta valjamo se po travi - rekao je on.

Na Veljkovim mečevima u publici redovno ga podržavaju majka Ceca Ražnatović, tetka Lidija, sestra Anatasija, kao i supruga Bogana, a lepe dame uvek za Ražnatovića imaju savet pre ili komentar nakon meča.

- Uvek jedno te isto. Tetka mi se uvek moli tokom meča, a sestra kaže: "Ja nisam ni sumnjala", kada se završi. Oni me potpuno shvataju, razmeju da je to moj put. Boksom planiram da se bavim do neke 32, 33 godine - ispričao je Veljko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA