≫ 

Prijovićka u minijaturnom bikiniju žari na jahti: Svi komentarišu da nikada nije bila mršavija

Aleksandra je drastično smršala i sada ima 56 kilograma

  • 6
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Aleksandra Prijović izvajanom figurom u bikiniju na luksuznoj jahti oduševila je sve, a mnogi komnetarišu da je pevačica drastično smršala.

Aleksandra je pre nekoliko dana sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom Živojinoviće otišla na odmor, a kadrovima u minijaturnom bikiniju nikoga nije istavila ravnodušnim.

Pevačica je pozirala na jahti, na licu je imala naočare za sunce i svi komentarišu da nikada nije bila mršavija i svaki mišić na njenom telu jasno se nazire, pa je mnogima bilo teško da odvoje pogled od oce cice.

"Vau, kakva figura", "Smršala si previše", "Prelepa Aleksandra, svi se goje, a ona se osušila", "Nemaš konukurenciju", "Goriš kako izgledaš", "Ostavljaš bez daha, ali bi mogla ipak još malo da se ugojiš", "Jedna od najlepših i najzgodnijih žena na estradi, nemoj više da mršaviš biće previše", neki su od komentara.

- Ma kakva anoreksija. Imam 56 kilograma. Trenutno nosim visoke štikle, pa mi noga zbog toga izgleda duže i tanje, a ja mršavije. Treniram i vodim računa o ishrani - rekla je Aleksnadra nedavno kada smo joj rekli da ljudi komentarišu da je premršava.

Aleksandrinu sliku u minijaturnom bikiniju na jahti (2. po redu), ali i još neke njene fotografije, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Aleksandru Prijović iznenadili trubači pred kućom: Ona u crvenoj haljini zaigrala uz njihov ritam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    9. maj 2021 | 16:29

    Prosečna mlada žena ,da se nije izoperisala bila bi ispod proseka.

  • Гаргамел

    9. maj 2021 | 16:05

    Шта су ти мушкарци ... виде две пластичне дојке и одмах балаве 😁 Реално ова особа је у рангу Карлеуше ( изоперисана а слике обрађене у фото шопу) то јест испод просека.

  • Zeljko ex JSO

    9. maj 2021 | 15:28

    A šta žari na jahti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA