≫ 

Vesna o snimku na kom se Đogani ljubi sa drugom ženom: Poljubac se desio!

- Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao - rekla je Vesna

  • 33
Vesna, Đole Đogani

Vesna Đogani, Prtintskrin: TV Pink

Nakon što je snimljen poljubac Đoleta Đoganija i žene nepoznata javosti, denserova supruga i pevačica Vesna Đogani tvrdi da je Đogani nije prevario i da je u pitanju porodična prijateljica.

- Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari. Osećala sam se čudno. Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. On se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odneo televizor njenom bratu - rekla je Vesna.

- Mi smo razgovarale. Njen muž je jako povređen. On nije iz javnog sveta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala i pitla sam je da li je dobro. Da razmišlja samo o sebi. I da ne sumnjam da ona ima uopšte sa mojim Đoletom. Poljubac se dogodio. Ali, poljubc može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar - rekla je Đoganijeva žena.

- Kada se desila, najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu "Đole, da li imaš nešto da mi kažeš?". Ja sam njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smeje. On mi je rekao: "Ja ne znam o čemu se to radi" - tvrdi Vesna.

Pevačica je istakla da ima poverenje u supruga i da je sigurna da bi joj rekao da ima drugi ženu.

- Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi prvo kod kuće rešimo - rekla je Vesna u emisiji "Premjera - Vikend Specijal", a zatim joj se pre kamerama pridružio Đogani.

Đogani je rekao da je snimak izmontiran i tvrdi da nema ništa sa ženom, a da ga je ona poljubila iz zahvalnosti.

- Sve je Vesna rekla, šta ja drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u redu, nema ništa od toga i kraj. Ona ne sumnja u mene. Ona nema zašto da mi daje novu šansu. Bilo je tog poljupca iz zahvalnosti, ništa više - rekao je Đogani.

Video: Đogani se proslavio kao dens grupa, a evo šta sada kažu o modernoj muzici i pomalo je neverovatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ма јок

    9. maj 2021 | 18:15

    Тако је и тебе пољубио, док је био са Слађом

  • Putin R.S

    9. maj 2021 | 16:51

    Ma rekao bi ti kako da ne. E, sada znas kako je bilo Sladji kada je varao sa tobom. Sve se vraca tako i tebi po zasluzi.

  • Ga

    9. maj 2021 | 18:51

    Ona je draga i vidi se da je jako tuzna, pa mora da ovo izlupeta za javnost. Jbg. Cuj, tebi bi rekao...Da, oni inace odma kazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA