≫ 

Ana Korać i njen pas potpuno ravnopravni u restoranu: Podelili obrok iz istog tanjira

Ona redovno vodi svog psa svuda sa sobom, a može se reći na osnovu njenih objava da njen pas najviše voli da jede za stolom u skupocenim restoranima

  • 13

Starleta iz Ivanjice i nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Ana Korać ponovo je podeila snimak iz restorana sa svojim kućnim ljubicem, Arijem, a ovoga puta su podelili obrok.

Naime, ona redovno vodi svog psa svuda sa sobom, a može se reći na osnovu njenih objava da njen pas najviše voli da jede za stolom u skupocenim restoranima.

Starleta je ovo još jednom potvrdila, tako što je okačila video na svom instagram profilu kako večeraju zajedno.

On je tretiran kao i čovek, a uvek sedi na stolici ili mestu pored nje, za stolom, a nekada dobije svoj obrok, što ovoga puta nije bio slučaj.

Njih dvoje su sada podelili meso iz Aninog tanjira, dok je pored ovog stajao još jedan sa sušijem, a ostalo je nepoznato

Prvi put je to uradila kada je u jednom prestoničkom restoranu organizovala rođendansku žurku za psa, a sada ga je ponovo izvela u restoran na večeru. 

Vidi se da i Ana i Ari vode računa o liniji, te uvek jedu nešto dijetalno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    9. maj 2021 | 22:16

    Ovaj pas jede bolje od pola Srbije haha

  • 😷

    9. maj 2021 | 23:09

    Od mog skromnog primanja uplatila malom dečaku G 1000 din čujem da ona i mnogi slični njoj uplatili po 100€ al malo sutra, neka, neka uživa i ona i kuče a pare kako joj došle tako će i otići.

  • Niko kao ja

    10. maj 2021 | 01:13

    Veliki sam ljubitelj zivotinja, a narocito pasa i sama imam jednog i volim ga kao clana porodice. Medjutim od ovih nebuloza dobijam ospe. Ovde nije rec o ljubavi prema psu, posto on u ovom slucaju nije ljubimac nego aksesoar, vec o njenoj stalnoj potrebi da bude u centru paznje pa makar i zbog ovakvih debilskih objava....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA