Momak prošao u "besnom" autu, a Jovanina reakcija je hit: "Ne bi mogao da kupi salvete..."

- Kad zaradite onda se možete hvaliti, ali kada zaradite sami nikada se nećete hvaliti na ovakav način - rekla je voditeljka

  • 14
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Foto: Nikola Tomić

Nakon što je otkrila kakvi joj muškarci prilaze, Jovana Jeremić ponovo je postala potpuni hit na društvenim mrežama.

Naime, voditeljka je bila gost u "DeToxic" emisiji gde je u prirodi odgovarala na sva postavljena pitanja, kada je pored nje nije "proleteo" automobil marke BMW.

Jovana na to nije ostala ravnodušna, te je vidno iznervirana osula paljbu po vozaču u programu uživo ističući da je reč o, kako je rekla "seljačizmu".

- Ovo je seljačizam teški. Vozi BMW-a koji mu je kupio ćale, on ne bi imao tri banke da kupi bilo šta, ne bi mogao da kupi salvete u prodavnici. Nego mu je tata kupio i sad se ku*či misleći da ću ja da se okrenem. Neću! Zato što se ja ne ložim na ovakve stvari. Meni je žao što su ovakvi klinci - započela je.

- Dragi moji tinejdžeri, ovo je nikako ne. Kad zaradite onda se možete hvaliti, ali kada zaradite sami nikada se nećete hvaliti na ovakav način. Ja sam zarađivala sama... A ovo prave devojke odbija! - istakla je Jovana u izjavi koja je ubrzo postala hit na svim društvenim mrežama.

Video: Jovana Jeremić ne odmara: Čim su se teretane otvorile vratila se svojim trening rutinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    10. maj 2021 | 09:48

    Necu da se okrenem, a komentarisanje 5 minuta....to je taj seljacizam. Ako te neko ne interesuje, ne komentarises. A uopste sto ovoliko se pise o ovoj personi, malo...malo pa vest o njoj?????

  • Moj drugar

    10. maj 2021 | 11:49

    On je vozio,proleteo je brzo da je ne gleda,samo ona umislila da se svet vrti oko nje i svi samo nju vide

  • Mile

    10. maj 2021 | 09:46

    Koji lik odakle je ona došla na tv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA