• 2

Snežana praznike provela kod ćerke u Americi: Od majke je nasledila talenat, ali se ne bavi pevanjem

, Telegraf

- Uvek ona hoće kad god je pozovem i predložim nešto, ali nije želela da joj to bude profesija, to je njen izbor - rekla je Snežana o svojoj ćerki

  • 2
Snežana Đurišić, Zvezde Granda

Snežana Đuriđić, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Snežana Đurišić Vaskrs je dočekala u Americi, gde joj žive ćerka Maja i zet, kao i unuci Luka i Teodora. Ona je sada otkrila kako se provela na putu, kao i kako funkcioniše njena veza sa Vanjom Miloševićem.

- Lepo sam se provela jer sam sa decom bila uglavnom, sa Lukom i Teodorom. Kako možete da se provedete i osećate kada ste sa unucima, divno - kaže Snežana, a po povratku iz Amerike otkrila je kako tamo trenutno funkcionišu stvari, uzme li se u obzir pandemija korona virusa.

- Tamo sve radi, sve funkcioniše. Naravno, nose se maske i ti neki propisi, ali funkcionišu potpuno okej - rekla je Snežana.

Maja, Snežanina ćerka, od nje je nasledila karakteristične crte lica, ali i neosporni muzički talenat, koji je svojevremeno demonstrirala na jednom od majčinih koncerata. Ipak, muzikom ne želi da se bavi.

- Uvek ona hoće kad god je pozovem i predložim nešto, ali nije želela da joj to bude profesija, to je njen izbor. To je njeno zadovoljstvo, ona to voli... Voli muziku i odlično peva. Zašto ne bi pevao neko ko zna da peva?! Ionako imamo gomilu pevača koji ne znaju da pevaju, a zovu se pevači, tako da bolje da peva onaj ko zna, nego ko ne zna, pa se muči i trudi - objasnila je pevačica.

Snežana godinama unazad uživa u skladnoj ljubavi s poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem, koji joj je velika podrška u svemu što radi.

- Vrlo se često konsultujemo za ono što ja radim. Uglavnom ja znam šta treba da radim, jer imam impozantan broj godina iza sebe, kada je u pitanju radni staž, ali svakako volim da čujem mišljenje ljudi koje volim i uvažavam - rekla je Snežana u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima