≫ 

Anastasija otkrila da li se meša Ceci u ljubav: Evo šta joj je dečko rekao nakon promene imidža

- Naravno da njoj znači naše mišljenje, ali... - rekla je mlada pevačica

  • 3

Anastasija Ražnatović otkrila je da li se meša u ljubavni život svoje majke Cece Ražnatović i da li ona i njen brat Veljko Ražnatović utiču na njen izbor partnera.

Mlada pevačica je nedavno promenila imidž i sada ima svetliju kosu, a sa nama je podelila kako je njen dečko Đorđe Kuljić reagoao na njenu "transformaciju".

- Spotovi i nove pesme, pa eto kao neka mala promena. Četiri godine sam u istoj boji, pa eto malo da se osvežim. Prija mi promena, što ne znači da se neću vratiti u staro na šta sam navikla, ali i dalje se navikavam na ovo - rekla je Anastasija za Telegraf JETSET.

- On meni kaže: "Ti si meni lepa svakako". Zato što zna da ne postoji tačan odgovor na to pitanje, pa je onako diplomatski odgovorio - dodala je Ražnatovićeva.

Mlada pevačica ističe da na Cecinu jačinu ličnosti ne utiče muška figura u njenom životu, a kako kaže, njenoj majci znači njeno i Veljkovo miišljenje o njenom partneru.

- Ona je toliko godina bila sama i borila se sama, tako da mislim da muška figura ne utiče na njenu jačinu. Ona je jaka žena i niko ne utiče na to. On može samo da joj ulepša život - rekla nam je Anastasija, koja se pojavila na otvaranju novog ateljea kreatorke Nađe Petrović.

- Naravno da njoj znači naše mišljenje, ali smatram da ja nemam prava da se petljam u njenu sreću i da ja za nju biram partnere. Ona je ta koja će da odluči s kim će stupiti u vezu. Ja se tu ne pitam, mogu samo da je podržim - istakla je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA