Nakon snimka na kom su navodno Tijana Ajfon i Mima Karadžić u provodu, oglasio se glumac

Tijana i Mima su navodno popili nekoliko pića zajedno, a zatim su otišli u nepoznatom pravcu

  • 19
Milutin Mima Karadžić, Tijana Ajfon Milutin Mima Karadžić, Tijana Ajfon, Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Nakon što se pojavio snimak na kom su navodno Tijana Ajfon i Milutin Mima Karadžić zajedno na jednoj proslavi, oglasio se glumac.

Na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, neko snima Tijanu na jednoj proslavi, dok se u jednom momentu u kadru, za istim stolom, vidi muškarac za kog se navodi da je Karadžić.

- To nije tačno. Ne znam ni kako te devojke izgledaju, ni ko su. Ako su se zatekle u kafani, bile su za drugim stolom. Sedeo sam sa svojim društvom i gledao svoja posla. Ni sa kim nisam otišao posle izlaska - rekao je Mima za Blic.

Inače, kako je izvor sa lica mesta istakao za "Svet", Tijana i Mima su navodno popili nekoliko pića zajedno, a zatim su otišli u nepoznatom pravcu.

- Tijana je sa drugaricom došla pred fajront u lokal, ostalo je nekoliko nas samo posle zvaničnog zatvaranja. Da li je ta cura bila sa njom samo zbog pokrića da se ne sumnja da se viđa sa Mimom, ili šta je, ja ne znam. On ima svoj separe u jednom uglu, koji je malo zavučen, privatniji od ostalih stolova - rekao je izvor pomenutog medija i dodao:

- Koliko sam uspeo da vidim, sedeli su, pričali, neka šala je bila za stolom, zadravljali. Bilo je i onih pogleda, zavodničkih sa njegove strane, dok se Tijana samo smeškala. U jednom momentu, ustali su i otišli. Sad, da li su se i gde uputili, ne znam, bilo mi glupo da istrčavam za njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. maj 2021 | 13:31

    Pa sta je on bolji od nje!

  • Johan

    12. maj 2021 | 13:37

    Najpoželjniji neženja iz CG staje na ludi kamen sa najpoželjnijom udavavačom iz SRB.

  • zac

    12. maj 2021 | 18:01

    I sta je tu nelogicno jedan seks vise i za nju i za njega,zar je to zabranjeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA