Đurićeva pokazala bebu, pa šokirala planom: I druga ćerka će mi se zvati Tamara, to rade aristokrate

Žao joj je što Tamara nije univerzalno ime koje bi mogla da da i sinu

  • 31
Tamara Đurić, ćerka Tamara Printskrin: Youtube/Ami G Show
Tamara Đurić, ćerka Tamara Tamara Đurić, ćerka Tamara, Printskrin: Youtube/Ami G Show

Tamara Đurić je pre nekoliko dana, sa četvoromesečnom ćerkom Tamarom, gostovala je u emisiji "Amidži šou", a svi su jedva čekali objašnjenje zašto je detetu dala ime po sebi.

Naime, Đurićeva je objasnila da će i narednom detetu ako bude bila devojčica, dati isto ime, a da će decu razlikovati po izgledu i karakteru.

Takođe je dodala da joj je žao što Tamara nije univerzalno ime koje bi mogla da da i sinu.

- Ne bih sada da malerišem i pričam nešto unapred, ali volela bih da mi se svaka ćerka zove Tamara. Možda mi u međuvremenu padne nešto drugo na pamet, ali za sada tako želim. Moja porodica i partner su oduševljeni idejom. Tamara je realno najlepše ime, niko me ne nervira ko se tako zove. Uostalom sve aristokrate to rade, daju deci imena po sebi - rekla je za "Svet" Đurićeva.

Podsetimo, prethodnog meseca odjeknula je vest da je Tamara raskinula veridbu sa izvesnim Nikolom sa kojim ima ćerkicu.

Naime, na Tamarinom Instagram nalogu osvanula je fotka njene ćerkice, a kako se može videti, nju je držao upravo Nikola, a ona se oglasila povodom toga:

- Mi smo sada u odličnim odnosima. On je na slici, logično, jer je to i njegovo dete. Mnogo bolje funkcionišemo sada nego ranije. Ali, mi ne živimo zajedno i nismo se pomirili - rekla je kratko Tamara za "Pink.rs".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA