Luna s prozora vikala i terala novinare, pa se odala: Đoganijeva otkrila kada staje na ludi kamen

- Ne vredi vam što čekate, nije danas - rekla je Luna

  • 28

Luna Đogani i Marko Miljković planirali su da se venčaju danas u opštini i crkvi, i to u prisustvu samo kumova bez roditelja i rodbine.

Blogerka i bivša rijaliti-zvezda potpuno je poludela kada se za njen tajni plan saznalo, pa je pred novinare svoje zgrade izašla u papučama i pamučnoj haljini, a kada ni tako nije uspela da ubedi pripadnike medija da se danas ne udaje, izašla je na prozor.

Novinarka Telegraf portala pitala je Lunu kada se udaje, pošto je uporno ponavljala da se to danas neće desiti, a Luna je isprva odbijala da odgovori.

- Ne vredi vam što čekate, nije danas - rekla je Luna, a kada je novinarka ponovo pitala kada se udaje, ako ne danas, rekla je:

- Udajem se za nedelju dana.

Podsetimo, Luna je pre toga izašla ispred zgrade kako bi objasnila da joj je danas samo mesečnica veze sa Markom i pokušala da zakamuflira saznanja medija.

Ona je čak i na svom storiju, pre nego što je sišla da se obrati medijima, objavila kratki video gde kaže da je ustala pre dvadeset minuta i da je saznala da se udala.

Naime, već danima ne samo Luna, već i Anabela se hvale kako će blogerka izgovoriti sudbonosno "da", Marku Miljkoviću. Ona je čak izabrala i belu haljinu, koja je šivena po njenoj meri kako bi na venčanju blistala.

Kakoje Luna terala novinare s prozora, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA