≫ 

Tara u provodu sa misterioznim muškarcem: Svi komentarišu da su previše bliski i da bi Ša poludeo

Tara je uživala, sudeći po snimcima, a pao je i poljubac koji su zabeležili fotografijom

  • 4
Tara Simov Tara Simov, Foto: ATA images

Nekoliko dana nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Tara Simov provodila se na jednom prestoničkom splavu i to u društvu misterioznog muškarca.

Naime, Simova je sinoć nakon višečasovne vožnje po Beogradu, završila na jednom prestoničkom splavu odakle je kačila snimke i slike, a pažnju su privukli kadrovi sa jedim muškarcem.

Tara je sa njim bila veoma prisna, sudeći po snimcima, a pao je i poljubac koji su zabeležili fotografijom. Nakon nagađanja ko je u pitanju i komentara da su previše bliski, te da bi Nenad Aleksić Ša poludeo zbog toga, oglasila se Tara i objasnila ko je misteriozni muškarac.

- Šta napraviste ni od čega, to mi je drug, ostavite me na miru - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Tara je nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome uspela 6. maja, nakon višečasovnog divljanja i skandaloznog ponašanja po kući.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za nju u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi sa reperovom porodicom, ali niko joj se ne javlja i ne odgovara na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daa

    15. maj 2021 | 18:27

    U ludaju!

  • Nije problem

    15. maj 2021 | 19:11

    Njen lagani decko ce sve da plati,a kada bude video sa kim ima za posao osvestice se

  • Ja

    15. maj 2021 | 22:01

    Ma kakav momak sha njega nece ni videti briga njega za njenog " novog momka" to je u redu, njemu ce biti problem sto je ona stavila trepavice 😅🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA