≫ 

Ristovski: Zar nije lepo da ceo svet pominje Srbiju? Vakcinišite se, da budemo najbolji, da pobedimo

- Zasluga za to što je u Srbiji sve manje bolesnih, sve manje umrlih, pripada i onima koji su, i preležali koronu, i onima koji su se vakcininisali - rekao je glumac

  • 5

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski nakon što je pre godinu dana pozvao ljude da poštuju propisane mere, ovog puta je apelovao na sve da se vakcinišu protiv korona virusa.

- Javio sam se tačno pre godinu dana kada sam pozvao moju generaciju da bude disciplinovana, da ostanemo u karantinu. Ispostvailo se da je to imalo velikog efekta. Sada vas pozdravljam sve, ponovo, sve vas koji ste se vakcinisali, ali i vas koji se niste vakcinsiali - počeo je glumac.

- Ipak, zasluga za to što je u Srbiji sve manje bolesnih, sve manje umrlih, pripada i onima koji su, i preležali koronu, i onima koji su se vakcininisali. Zato pozivam sve vas, koji se niste vakcinisali, da to i uradite - rekao je Lazar.

Ristovski je istakao da ceo svet pominje Srbiju kao jednu od najsupešnijih zemalja kada je reč o vakcinaciji.

- Recite, zar nije lepo da ceo svet pominje Srbiju kao jednu od najuspešnijih zemalja u tom smislu? Dajte, vakcinišite se, pa da budemo najbolji, da pobedimo - apelovao je proslavljeni glumac.

Podsetimo, popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), vakcinisao se u Srbiji, 12. maja, na Beogradskom sajmu.

On se nakon vakcinacije iz aviona zahvalio Srbiji, koja je u svetu poznata kao po spremnosti u borbi protiv korona virusa, a stranci neretko dolaze u našu zemlju zbog vakcinacije koja kod njih uglavnom nije moguća.

Video: Lazar Ristovski: Sledeća uloga bi morala da mi bude veliki izazov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    15. maj 2021 | 21:32

    Glumac u rangu De Nira, steta sto se prodao...

  • ✍️

    15. maj 2021 | 23:13

    Tako je Lazare treba da nacija bude ponosna na Srbiju . Uzor je regiona 👍🇷🇸🥇

  • Saska

    16. maj 2021 | 10:27

    Vakcinisati se Pa tamo od jeseni opet cete!Zivi bili Pa videli!Zivim na zapadu Znam Sta se sprema!!!!Upametite se narode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA