≫ 

Milica Dabović proširila biznis: Sad prodajem i stvari od drugih i uzimam svoj procenat

Milica je istakla da zarađuje više od prosečne plate

  • 3
Milica Dabović

Milica Dabović, Foto: Nikola Tomić

Košarkašica Milica Dabović nedavno je počela da prodaje svoje stvari, a sada je otkrila da je proširila biznis, te sada prodaje garderobu i drugih ljudi, od kojih uzima procenat.

- Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama. Šta god imaju i nije im potrebno to se proda. Naravno, uzeću svoj deo, to je minimalan procenat, ali opet, meni to znači. Moram da priznam, tim putem uspem da zaradim više od jedne prosečne plate - rekla je Milica.

Košarkašica je na više načina pokušala da zaradi novac, ali nije uspela dok nije pokrenula biznis sa garderobom.

- Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao... Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla - dodala je Dabovićeva za Kurir.

Podsetimo, Milici su na početku pevačica Aleksandra Prijović i manekenka Sofija Milošević pomogle da stane na noge tako što su od nje kupile garderobu.

Pomogle su mi Aleksandra Prijović i Sofija Milošević, stala sam na noge. One, a i ostale žene koje su me podržale i kupile stvari od mene su mi dale vetar u leđa. Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama. Šta god imaju i nije im potrebno to se proda - rekla je Milica.

Video: Genijalne reakcije Milice Dabović u emisiji ILI ILI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. maj 2021 | 22:32

    Dzabalebaros, kako je nije sramota?

  • Zvele

    16. maj 2021 | 00:50

    Da li ova žena zna gde udara ????????

  • Perke

    16. maj 2021 | 08:17

    A gde je Vuk, njen partner i otac njenog deteta o kome nas je pre par godina redovno izveštavala? A, da, nije ni postojao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA