≫ 

Kija iskreno o Luninom venčanju, pa potkačila Slobu: "Zovite glavnog aktera, on je kompetentan"

- Stvarno ne želim nikome da se desi ono što se, nažalost, dešava svakom drugom paru. Neka čuvaju svoj brak i neka poštuju sebe - rekla je Kija

  • 18

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se venčali u opštini Rakovica. Ova vest proširila se medijima, ali i društvenim mrežama, a za reakciju na lepu vest iz Luninog života, pitali smo Kiju Kockar.

Kockareva je od novinara saznala da se Luna udala, a kako je navela, želi njoj i Marku svu sreću.

- Zvali su me već da komentarišem. Ja ću izgleda ceo život morati da komentarišem svaki njihov korak. Ne znam zašto ne zovete glavnog aktera (prim. aut. Sloba Radanović), on je kompetentan. ja zaista nisam upućena, on je kompetentan za to, ali ok.

- Ja sam posle pročitala da su se oni venčali, ja sam mislila da tek trebaju da se venčaju. Rekla sam da im želim svu sreću. Onda sam videla da su se venčali. Svu sreću im želim, naravno, kao i svim mladencima. Stvarno ne želim nikome da se desi ono što se, nažalost, dešava svakom drugom paru. Neka čuvaju svoj brak i neka poštuju sebe - rekla je Kija za Telegraf.

Inače, Luna i Marko u tajnosti su otišli u opštinu Rakovica, u pratnji kumova. Nakon venčanja trubači su ih ispratili, a novopečeni bračni par i kumovi otišli su u restoran da proslave.

Luna je na sebi nosila crnu pamučnu haljinu i beli sako preko i vezala visok rep, dok je Marko bio u košulji, sakou, farmerkama i patikama.

Danima unazad priča se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, do venčanja je došlo.

Video: Nakon skandala i polivanja na proslavi venčanja, Luna i Marko besni napustili restoran

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    16. maj 2021 | 16:43

    Reci Kiki ne ustručavaj se.Ja im želim da dožive isto kao ti,da joj muž leži sa švalerkom dva metra od nje,isto kao ona sa tvojim.Sve što si i ti prošla dabogda i ona,neka onda kaže,,emocije su to"

  • Marija

    16. maj 2021 | 17:31

    Koliko je ova jadna. Brak vam je bio skalamerija to se videlo. Tu gde si sada zahvali Luni i on isto.. sto niste postigli pre prevare a doticna je bila gola po spotovima nudila se. Bolje cuti vise. Dosadna si sa bivsim muzem, Andrijom kog nismo zaboravili pa ficko vuk mob i sad si ti postena

  • Krlja

    16. maj 2021 | 17:31

    A kad ces ti da se udas muko...ti si ta koja skace sa jednog na drugog,a niko je nece...svi te iskoriste i sutnu 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA