≫ 

Komentarišu da Tara kopira Ivanu i polemišu o njihovom izgledu: Koja plavuša vam je lepša?

Tara je nedavno promenila imidž i sada je plavuša, baš kao i Nenadova žena

  • 18
Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Printskrin: Instagram/tarasimov, Foto: Instagram/_ivv_ , Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov drastično je promenila imidž i sada je plavuša, baš kao i Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, pa mnogi raspravljaju koja od njih dve bolje izgleda.

Tara je objavila nove fotografije sa paž frizurom, a ovog puta plavu kosu je blago uvila, što je izazvalno brojne reakcije njenih pratilaca na Instagramu.

Ona je nekoliko dana nakon diskvalifikacije skratila dugu, crnu kosu i ofarbala je plavo, a kako je Nenadova supruga plavuša, mnogi komentarišu da Tara nju kopira i polemišu koja od njih bolje izgleda.

"Providno je da Tara kopira Ivanu", "Tara je ovako mnoge lepša od Ivane", "Ša će poludeti, ne zna se koja je lepša", "Ivna je prelepotica, Tara ne može da jo priđe", "Ne zna se koja je lepša", "Tara, a da uradiš nadogradnju pa da budeš kao Ivana", neki su do komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, nakon što je Nenad ozvaničio vezu sa Tarom, Ivana je u Zadrugu reperu poslala papire za sporazumni razvod braka. Tara je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija, pa je reper očajan i poručio je svojoj porodici da se pobrine za nju, međutim Simovoj se niko od njegove porodice ne javlja na telefon.

Ivanine i Tarine fotografije pogledajte u galeriji iznad, a u nastavku u našoj anketi glasajte koja od njih dve vam lepše izgleda.

Video: Pogledajte kakvo iznenađenje je priredila Tara svom dragom za mesečnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    16. maj 2021 | 22:14

    Ivana je svakako lepsa. Ali sto je bitnije, kulturnija je, normalna osoba. Dok je Tara problematicna, ulicnog odgoja.

  • Mina

    16. maj 2021 | 23:12

    Kukala je da nema sta da jede I gde da ode, a ne izlazi iz salona

  • Aa

    16. maj 2021 | 23:35

    Ulicarka bez pameti i agresivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA