≫ 

Marija žestoko zapretila Davidu, on povileneo: Objasniću ti nekoliko stvari kad se ugase kamere!

Povod za svađu između Marije Šerifović i Đorđa Davida je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović

  • 3
Marija Šerifović, Đorđe David, Zvezde Granda Foto: Nikola Tomić

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda" došlo je do nove svađe među članovima žirija, a ovog puta akteri su bili Marija Šerifović i Đorđe David.

Naime, povod za svađu je bila Marijina kandidatkinja Tamara Selimović, kojoj jedino Đorđe nije dao šesti glas, kako bi direktno otišla u naredni krug i tako izbegla baraž na kraju emisije.

Ovo je žestoko iznerviralo Šerifovićevu, koja je napala kolegu iz žirija, nazvavši ga "kockastim" i zapretivši mu da će da "na***e".

- Kockasti nije na***ao, kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš - odbrusio je David na početku Mariji.

- Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na***ao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne... sori, Đole - besomučno je vikala Marija.

Ni Đorđe joj nije ostao dužan, pa joj je odmah odgovorio.

- Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lepo kao sa kolegom. Kockasti ne može nikad da na***e, nikad. Majstore, od tebe nikad. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na***em ne može da kaže niko - besneo je roker.

- Ispalo je veliko s**nje što ja nisam dao šesti glas. Vau, nemojte me za***avati, ja sam bre ovde član žirija, mala. Mala, od**bi. Znam te od kada si imala šest godina, nemoj bre da me za***avaš. Devojko, bila si u falšu, bila si uvek niska, čućeš u snimku - završio je Đorđe.

- Od**bi, bre! - odgovorila mu je Marija, a nakon toga je snimanje navodno na kratko prekinuto, kako ne bi došlo do još većeg okršaja između njih dvoje i da bi se strasti malo smirile.

Video: Karleuša o odnosu sa Marijom Šerifović i sramnim pretnjama koje su dobile njene maloletne ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    17. maj 2021 | 12:04

    Oboje su malo jači od kisele vode...

  • Hmm

    17. maj 2021 | 13:28

    Dečaci nemojte se svadjati

  • TKo

    18. maj 2021 | 01:28

    Marija je još jednom pokazala koliko je pre svega nekultutna. Za pevanje kapa dole. Za kulturu, ponašanje, vaspitanje, ČISTA NULA. Za njeno, Jelenino i Bosančevo ponašanje isključivi krivac je Saša Popović. Sale, ovo tebi ruši imidž. Ne dizvoli to. Dugo si ti ovo stvarao da ti ovi likovi to uruše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA