Rajovića nakon duge pauze dočekao krcat klub! Ponela ga ludilo atmosfera, pa sišao među publiku

Boban je atmosferu doveo do usijanja kako svojim tako i hitovima svojih kolega

  • 3

Popularni pevač Boban Rajović nakon duže pauze zbog pandemije, među prvima je, od svojih kolega, nastupao u jednom klubu.

Boban zbog pandemije nije radio duže vreme, baš kao i njegove kolege, a čim je sitacija sa koronom znatno bolja, pevač je imao nastup za pamćenje u Bosni i Hercegovini, gde su mere protiv korona virusa popuštene.

Klub je bio vidno krcat, a Boban je atmosferu doveo do usijanja kako svojim tako i hitovima svojih kolega, dok su prisutni, očigledno željni provoda, uglas pevali svaku reč.

Rajovića je u jednom trenutku ponela atmosfera pa je na oduešvljenje prisutnih prošetao kroz prostor gde je bila publika, koja se u prolazu pozdravljala sa njim i snimala ga.

Podsetimo, pevači cu počeli da zakazuju nastupe u narednom periodu, a prvi je nakon pauze ludu žurku u klubu napravio Boban, dok je Ceca Ražnatović pre nekoliko dana pevala na jednoj privatnoj proslavi u Srbiji.

Kako je izgledala atmosfera u klubu u kom je nastupao Rajović, pogledate u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA