≫ 

Vera Matović postala hit na mrežama zbog sličnosti s prvom damom SAD-a, a njen komentar je vrhunski

- Tek garderobu ne bih nikada ovakvu obukla, a sandale tek da ne pričam! - istakla je Vera

  • 2
Džil Bajden, Vera Matović Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Vera Matović postala je hit na društvenim mrežama, pošto je korisnici istih masovno upoređuju sa Džil Bajden, ženom američkog predsednika Džoa Bajdena.

Mnoštvo komentara usledilo je nakon fotografije koju je na Instagramu objavila glumica Dženifer Garner, a na kojoj je upravo sa Džil.

- I upravo smo se na ovu sliku svi u familiji upecali da Vera Matović dočekuje Dženifer Garner. Još smo u tripu bili da je ova došla da se vakciniše. Odmor za sve. Vera Matović uči Dženifer Garner da peva "Miki, Milane" na uvce Benu Afleku kad raskine sa Džej Lo - hit je komentar na Tviteru.

Vera je i sama prokomentarisala poređenja sa prvom damom Amerike.

- Važno je da se samo piše i pominje moje ime u pozitivu, vidi se da nema veze sa mnom očigledno. Telo je sasvim druge osobe, a dotičnu damu i ne vidim, osim njenu pozadinu. Znala sam da je u pitanju foto-montaža. Ova devojka s plavom kosom asocira na moj lik, ni ovakvu frizuru ne nosim, a tek garderobu ne bih nikada ovakvu obukla, a sandale tek da ne pričam (smeh). Lepo je kada te porede sa takvim ličnostima - rekla je Matovićeva za Kurir.

Vera nije mogla da prihvati da je u pitanju istinska šala tviteraša koji vide sličnost između nje i Džil, pa je ostala pri svom stavu da je reč o foto-montaži, ali je istakla da joj to ne smeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA