Tara na Vračaru iznajmila stan za sebe i Ša! Otkriveni detalji njenog plana

- Kako niko od članova njegove porodice i familije ne podržava njihovu ljubav i vezu, ona je rešila da za njih dvoje iznajmi stan na Vračaru - rekao je izvor blizak Tari Simov

  • 2
Nenad Aleksić Ša, Tara Simov Nenad i Tara; Foto: Nikola Tomić

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su u žiži interesovanja javnosti zbog romanse koju su započeli u rijalitiju "Zadruga", a sad je otkriveno da je ona navodno iznajmila stan za njih dvoje u elitnom delu srpske prestonice.

Naime, ljubav među njima je toliko jaka, da se on zbog nje i razveo. Iako je Ša insistirao na tome da Tara do njegovog izlaska bude u njegovom stanu, ona na to jednostavno nije želela da pristane.

- Kako niko od članova njegove porodice i familije ne podržava njihovu ljubav i vezu, ona je rešila da za njih dvoje iznajmi stan na Vračaru - rekao je izvor blizak Tari.

- Njen plan je da ona i Ša zajedno žive. Baš zato se odlučila na ovaj korak, da iznajmi stan da bi imali gde da se skuće i uživaju u svojoj ljubavi. Ona se sa njim nije konsultovala, ali je sigurna da će to i njemu odgovarati - rekao je izvor za Alo!.

Podsetimo, Tara je neko vreme u Zadruzi pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, a u tome je i uspela 6. maja, nakon višečasovnog divljanja i skandaloznog ponašanja po kući.

Nenad je bio slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i molio je svog brata Peđu da se pobrine za nju u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi sa reperovom porodicom, ali niko joj se ne javlja i ne odgovara na poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    18. maj 2021 | 12:26

    Ne verujem da će mu se svideti da živi na Vracaru. Čovek se i na Novi Beograd jedva navikao kad se doselio iz Meljaka.

  • Ja

    18. maj 2021 | 12:24

    Sav otpad dolazi na Vračar! Beograd više nije ono što je bio. Stenje pod ovakvim oblicima života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA