Muž Nade Topčagić dobio 500.000 dinara na igrama na sreću: "Nije to ništa, taman sam vratio dugove"

- Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak - rekao je Zlatko

  • 4
Zlatko Đorđević, Nada Topčagić Zlatko Đorđević, Nada Topčagić, Foto: Marko Jovanović, ATA images

Suprug Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, dobio je pola miliona dinara na igrama na sreću. On je uplatio tiket od 200 dinara i posrećilo mu se da dobije 500.000 dinara.

Ova saznanja, potvrdio je pevačicin suprug, ali i iznenadio komentarom.

- Jeste, dobio sam novac. Ja godinama igram igre na sreću. Nisu to neke pare, ali vratio sam dugove. Bio bih srećan da sam dobio na lotou, a ovako 500.000 dinara nije ništa. Od toga sam platio porez 20 odsto platio majsore i sve ode. Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak, a ovo što ja dobio je ništa - priča Zlatko za "Kurir".

Njegova supruga je od naših novinara saznala za dobitak:

- Ja pojma nisam imala. On je čovek koji veruje u sve: loto, bingo, ma sve igre na sreću. To je bilo kad smo krenuli na more i svratili do Bajine Bašte. Ja rekoh: " Ma , gde ćeš sad da plaćaš", ali eto on je uplatio i dobio. Ja u to ne verujem. Igrala sam nekoliko puta i ništa nisam dobila. Moj Zlatko bude srećan i kad dobije zamenu. Malo li je na ovu skupoću i vreme - kaže populrana pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    18. maj 2021 | 16:21

    Ģladni će umreti, jokiki su nezajažljivi. Nada posebno. Čudo od nezasite žene.

  • Miki

    18. maj 2021 | 17:26

    Aman ljudi polako,pa pre par dana smo nabrojali šta sve imate,čemu prokletstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA