≫ 

Svi komentarišu provokativni izgled Hrvatice na Evroviziji, za stajling je zadužen srpski stilista

Uzak kostim istakao je njenu zanosnu figuru

  • 14
Evrovizija 2021 Roterdam Albina, Foto: Tanjug/AP

Hrvatska predstavnica na Evroviziji, prelepa Albina, svojim izgledom u uskom kostimu koji je istakao njenu zanosnu figuru, ostavila je mnoge bez daha.

Albina je nastupila deseta po redu u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a predstavila se pesmom "Tick-Tock", a pored njene lepote i zanosnog izgleda jedan deo koreografije privukao je veliku pažnju.

Splitska pevačica je u jednom delu nastupa imala hologram, pa se ova lepotica na sceni u Roterdamu, na radost mnogih, pojavila u pet verzija.

Ona je izazvala brojne reakcije gledalaca kraj malih ekrana, ali i publike u Roterdamu, koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Iako je bila "zakopčana do grla", uzak kostim koji je istakao njenu figuru tela i te kako je dao dozu provokativnosti.

Inače, Albina je ranije istakla da je proteklih godinu dana radila intezivno na svom samopouzdanju, te da za nju evrovizijski slogan "Open up" znači da svako terba da se otvori prvo prema sebi, da radi i napreduje, pa tek onda prema drugima.

Zanimljivo je i to da je za Albinin izgled na sceni zadužen srpski stilista Stefan Orlić, a mlada pevačica je efektnim nastupom došla u "Top 10" na svim listama kladionica.

Video: Stranci otkidaju na Ivanu, nikad nisu videli takvu ribu: U Roterdamu lude zbog Uragankinog izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    18. maj 2021 | 23:05

    Ovo retko kad gledam, ali mora pobednik biti gej izgleda, kakva je ovo propaganda, pa na sta lice ovi ljudi? Jel ovakva deca treba da nam budu?

  • Hs

    18. maj 2021 | 22:33

    Bal vampira..

  • Ama

    18. maj 2021 | 22:43

    Jel ono imaju svoj jezik ili su ga izgubili u tanziciji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA