Albinu su pokrali, zaslužila je finale: Fanovi sa Balkana besni zbog plasmana Hrvatice na Evroviziji

- Hrvatska je tu, ja sam tu, hvala vam za sve! Ovo je bilo odlično iskustvo i jako sam spremna, šta je sledeće? - napisala je vedro Albina

  • 6
Evrovizija 2021 Roterdam

Albina Grčić, Foto: Tanjug/AP

Hrvatska predstavnica na Evroviziji 2021. u prvoj polufinalnoj večeri, održanoj sinoć u Roterdamu, nije se plasirala u polufinale. Iako je Albina Grčić bila među favoritima kada su kladionice, ali i komentari fanova širom Evrope u pitanju, plasman je izostao, zbog čega se podigla velika prašina na društvenim mrežama.

Nezadovoljstvo se ne može skriti, na društvenim mrežama ljudi su razočarani Albininim plasmanom.

Nakon brojnih komentara da su Hrvatsku "pokrali" u glasanju, Albina se ubrzo nakon završetka polufinala oglasila na Instagramu.

- Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Evropa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci - rekla je Albina.

Međutim, Albinini fanovi nisu bili tako optimistični. već su istakli ljutnju i nezadovoljstvo.

"I Belgija, koja uvek ima retardirane pesme prođe u finale, a Albina i Hrvatska ne prođu, sramota", "Ne shvatam zašto ikoga čudi ovo što se dogodilo? Pa Hrvatska s ostatkom Balkana večito bila i ostala pokradena", "Ovo je sramota, Albina je zaslužila finale", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Dok su brojni Hrvati, ali i Albinini fanovi iz drugih zemalja, svoje razočaranje delili ogorčenim porukama na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru, Albina se pokazala u drugačijem svetlu. 

Naime, ona se oglasila na zvaničnoj stranici Evrovizije i poručila fanovima:

- Hrvatska je tu, ja sam tu, hvala vam za sve! Ovo je bilo odlično iskustvo i jako sam spremna, šta je sledeće? - napisala je vedro u komentarima uz objavu 10 zemalja koje su prošle dalje, nedugo nakon što je saznala da ona neće biti u finalu Evrosonga.

Njen komentar je dobio preko četiri hiljade lajkova, a mnogi su joj pisali kako je zaslužila da prođe u finale i hvalili njenu izvedbu. 

Da je Albina imala veliku podršku pred izlazak na scenu, govori i to što je njen nastup podržao i predsednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković.

 

- Velika podrška i čestitka našoj Albini na sjajnom nastupu na Eurosongu - poručio je premijer Plenković na Tviteru, a Hrvati pozivaju i predsednika Zorana Milanovića da reaguje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. maj 2021 | 12:52

    Šteta što nije prošla u finale. Meni je ovo prva Hrvatska pesma za eurosong koja mi se svidela. I ona je bila top na sceni. Prošlo je bar njih 7 gorih od nje.

  • Prokuplje

    19. maj 2021 | 13:24

    Pesma nije za finale. A scenski nastup me ne zanima. I to je to.

  • Lara

    19. maj 2021 | 13:33

    Realno pesme su loše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA