Lidija u tanga bikiniju objasnila kako se radi stoj na rukama: Jasno je što svi zumiraju pozadinu

- Ko hoće da radi, ima posla. Držim časove atletike na plaži, ne mirujem, ćao - našalila se glumica

  • 24

Glumica Lidija Vukićević (58) odmara već nekoliko dana u Egiptu, odakle je već oduševila fanove fotografijama u bikiniju. Ipak, da kod Lidije iznenađenjima nema kraja, pokazala je kada je izvela gimnastičarski pokret nasred plaže.

Naime, glumica je objavila snimak na kojem u bikiniju izvodi stoj na rukama i napisala:

- Ko hoće da radi, ima posla. Držim časove atletike na plaži, ne mirujem, ćao - našalila se Lidija.

"Svi mi koji smo okrenuli telefon kontra", "Pa tamo će sve izgoreti koliko je vrelo sad", "Joj, šta ovo bi", "Svaka Vam čast", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ono što su fanovi takođe primetili jeste da Lidija nosi tanga kupaći, a s obzirom na to da je u šestoj deceniji života, mnogi su bili oduševljeni što može da ga iznese.

Podsetimo, Lidija je nedavno šokirala sve asesoarima koje je izabrala za plažu.

Lidija je na sebi imala crni bikini i naočare, dok su zaštitna maska, torbica oko struka i duboke patike bile od istog srebrnog materijala, uz mnoštvo prišivenih bisera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    19. maj 2021 | 16:10

    Zašto ove naše nazovi glumice,pevaljke,njihova deca,snaje,prije i starlete plaćaju da se o njima piše?!Sta znaci to gori Instagram,brutalno,fanovi na aparatima u šoku?!Unapred hvala!Znate ja sam malo ko’Kostunica?!

  • Nina

    19. maj 2021 | 16:38

    Dosadni ste više sa forsiranjem ove osobe. Ok, ima 60 god. a izgleda kao da ima 15! Super! Uspela je u životu! Ona je naš idol! 'ajd sad nek' ide, radimo...🙄🙄🙄

  • ana

    19. maj 2021 | 17:26

    Zar ne shvata da tanga bikini nije primeren njenim godinama? Ok u cetiri zida nek oblaci sta hoce, ali u javnosti se pojavljivati ovako je krannje degutantno. Jos kaci na drustvene mreze, da pokupi neki lajk od raznih pacenika Izgleda kao omatorela trotoarka sa parka kod Ekonomskog..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA