≫ 

Nataša Bekvalac "odlepila" za zvezdom filma "Tri metra iznad neba" - kaže da je on njen "dečko"

Mario mami uzdahe mnogih žena širom sveta

  • 8
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac "odlepila" je za proslavljenim španskim glumcem i zvezdom filma "Tri mestra izunad neba", Mariom Kasasom.

Nataša je sa drugaricama očigledno gledala seriju "Inocente", u kojoj jednu od glavnih uloga igra Mario, a on se očigledno i te kako dopao pevačici, ali i njenom društvu.

- Samo da prijavim da sam se zaljubila u ovog momka i da je on od juče moj dečko - napisala je Nataša, a potom i otkrila da su mu njene drugarice pisale poruke.

- Ti si prelepo ljudsko biće. Jovana mi je rekla da imaš devojku, ostavi je i budi sa nama. Mi smo zabavne devojke - jedna je od poruka koju je Mario dobio.

- Poslušaj Tatjanu! On je producent i mnogo je pametna. Zna šta je dobro za tebe - druga je poruka koju je glumac dobio od pevačicinih drugarica.

Inače, Mario Kasas je miljenik mnogih devojaka, još od filma "Tri metara iznad neba" i verujemo da Bekvalčeva nije jedina koja je bacila oko na njega.

Video: Velika ispovest Nataše Bekvalac: Porodicu sam potpuno uništila. Danilu i meni baš nije išlo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA