≫ 

Bogdan dočekao rođendan sa Cecom na bazenu: Romantična i intimna proslava pre žurke u restoranu

- Pre nego što su došle zvanice uživali su sami na ručku i posvetili se jedno drugom - rekao je izvor

  • 4
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Ceca i Bogdan, Foto: ATA Images

Dečko folk pevačice Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, proslavio je 38. rođendan sa najbližima u restoranu, a noć pre toga imao je i romantičnu četsitku i momente, nasamo, sa Cecom.

Bogdan je dočekao rođendan sa Cecom, na bazenu, u romantičnoj atmosferi. Ceo dan se nisu razdvajali, a u večernjim satima su sa prijateljima i porodicom proslavili njegov rođendan u jednom beogradskom lokalu.

Pored Cece, slavlju su prisustvovale i njena ćerka Anastasija Ražnatović, sestra Lidija, snajka Bogdana Ražnatović, kao i Bogdanovi prijatelji, a mnogi komentarišu da su pevačica i njen partner blistali jedno pored drugog.

- Bogdan zbog pandemije nije želeo da pravi veliko veselje, već je okupio samo najbliže ljude. Rođendan je dočekao sa Cecom, na bazenu, u romantičnoj atmosferi, nakon čega su ceo dan proveli zajedno. Pre nego što su došle zvanice uživali su sami na ručku i posvetili se jedno drugom, a onda je uveče usledilo intimno slavlje - rekao je izvor.

- Ni Ceca ni Bogdan nisu materijalisti, pa slavljenik nije želeo da otkrije šta mu je draga poklonila. Svi su bili sjajno raspoloženi, a okupljene je uveseljavala i Bogdanova ćerkica, sa kojom je slavljenik i oduvao svećice - dodao je izvor za Blic.

Srejović je imao tri rođendanske voćne torte na kojima je bio i vatromet, a sa ćerkom Iskrom u naručju duvao je svećice. Atmosfera je bila odlična, a pevačica je uživala na proslavi.

Inače, veliku pažnju privukla je Cecina snajka Bogdana koja je zablistala u beloj, glamuroznoj, kombinaciji, a to je njneo javno pojavljivan je nakon duže vremena.

Video: Ćerkica Cecinog dečka se rasplesala uz Anastasijinu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA