≫ 

Amar Gile odbio da peva sa Jadrankom na Dan nezavisnosti Crne Gore! Šerif Konjević pristao

Giletov menadžer za Telegraf.rs je potvrdio da je otkazao nastup u Podgorici

  • 20
Amar Gile Jašarspahić, Šerif Konjević, Jadranka Barjaktarović Gile, Šerif i Jadranka / Foto: Pixabay, ATA Images, Nikola Tomić

Jadranka Barjaktarović zapevaće 21. maja, na Dan nezavisnoti Crne Gore, u jednom hotelu u Podgorici, a kako saznaje Telegraf Jetset prilično je nezgodno bilo doći do pevača koji će pristati da tog dana nastupi sa njom.

Naime, kako priča naš izvor, prvobitno je za taj dan najavljeno da će pevati Jadranka Barjaktarović i Amar Gile Jašarspahić, ali je to promenjeno.

- Menadžer Amar Gileta prvo je pristao na nastup, ali su isti ubrzo otkazali. Koliko znam, neće da budu stavljeni u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča da je Gile pevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njen veliki kiks vezan za Srbiju - kaže naš izvor, misleći na žurku na kojoj je Jadranka pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

- Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević - objašnjava naš sagovornik.

- Očigledno su birani pevači koji nisu iz Srbije. Malo je čudno to što Šerif dugo nije pevao u Crnoj Gori, bar ne da znamo da je imao neki koncert - dodaje sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Giletovog menadžera, koji je potvrdio da je otkazao nastup.

- Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bi pevali. Ja sam to otkazao i to je to - kaže za Telegraf.rs Giletov menadžer Toni.

Pokušali smo da dobijemo i kometar Šerifa Konjevića, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovorio na pozive.

Podsetimo, Jadranka je, nakon što je pevala sporne stihove, pokušala da dođe u Srbiju, ali je vraćena sa granice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA