≫ 

Slađana Milošević iz bolnice došla na sud: Odbila da svedoči protiv 19 godina mlađeg bivšeg partnera

Igor S. uhapšen je u martu prošle godine, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici

  • 0
Sladjana Milosevic Slađana Milošević / Foto: ATA Images

Pevačica Slađana Milošević (65) pojavila se danas, u četrvtak 19. maja, u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, gde je došla iz bolnice u koju je zbog unutrašnjeg krvarenja primljena pre nekoliko dana.

Slađana je došla da svedoči protiv bivšeg partnera Igora S, koji se sumnjiči da je bio nasilan prema pevačici.

Međutim, Slađana je odbila da svedoči protiv njega.

Podsetimo, Igor S. uhapšen je u martu prošle godine, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

- Slađana Milošević, koja ima status svedoka-oštećene, danas je iskoristila je zakonsko pravo privilegovanog svedoka i odlučila da ne daje iskaz protiv optuženog. Ona je rekla i da je danas, da bi došla u sud, dobila pravo da na 24 sata izađe iz bolnice u kojoj se nalazi na lečenju. I njen punomoćnik odustao je od svih dokaznih predloga, pa je i odbrana zatražila odlaganje suđenja, da bi se u daljem toku postupka izjasnili o svemu - rekao je sagovornik Kurira i dodao da je suđenje Igoru S, kog je upravo Slađana prijavila za nasilje nad njom, potom odloženo.

Podsetimo, Slađana je prošle godine prijavila tadašnjeg partnera navodeći da ju je napao, odgurnuo, usled čega je dobila povrede.

On je navodno na saslušanju u tužilaštvu, nakon privođenja, izjavio da njene optužbe nisu tačne i da je te noći Slađana Milošević napala njega.

Kada je reč o povredama, navodno je istakao da su nastale tokom seksualnog odnosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA