≫ 

"Finale je naše": Hurricane se večeras bore za plasman, a jedna stvar nikako im ne ide na ruku

Od 17 pesama koje ćemo čuti večeras, samo četiri nisu na engleskom jeziku, uključujući i srpsku numeru

  • 5
Hurricane, Evrovizija Hurricane, Evrovizija, Foto: Tanjug/AP

Predstavnice Srbije na Evroviziji, devojke iz grupe "Hurricane", danas se takmiče u drugom polufinalu takmičenja, a pesmu "Loco Loco" izvešće večeras devete po redu.

Od 17 pesama koje ćemo čuti večeras, samo četiri nisu na engleskom jeziku, uključujući i srpsku numeru (ostale tri su iz Albanije, Švajcarske i Danske). Ono što našim predstavnicama možda neće ići "na ruku" je činjenica da u ovom polufinalu ne učestvuju, a samim tim i ne glasaju, zemlje iz regiona u kojima su popularne, poput Severne Makedonije, Hrvatske i Slovenije, koje tradicionalno daju poene našoj zemlji na ovom takmičenju.

Kad se na to doda podatak da večeras ne glasaju ni zemlje u kojima je srpska dijaspora velika (Nemačka, Švedska, Australija), prolazak Uraganki u finale Evrovizije bi samim tim imao još veću težinu, jer bi u tom slučaju bilo jasno da se nisu oslanjale na glasove komšija i naših ljudi koji žive u inostranstvu.

Kladionice, inače, devojkama iz Srbije predviđaju plasman u finale, dok je Marija Šerifović, jedina naša pobednica na smotri za najbolju pesmu Evrope, sinoć pokazala kako bodri "Hurricane" na generalnoj probi.

- Devojke su zvučale odlično. Nemaju pravo da imaju tremu, nije im prvi put, samo Ivana ima pravo da se uprpi jer nije bila pre na "Evroviziji". Sviđaju mi se i Švajcarac i predstavnici Finske - kazala je Marija u lajv uključenju na Instagramu.

Članice "Hurricane"-a su sigurne u sebe, te ne sumnjaju da će se naći među deset odabranih za prolaz u finale, koje je zakazano za subotu.

- Što bi se takmičile ako ne verujemo da ćemo proći u finale i pucale na pobedu? Naravno da nas vidimo za vikend tamo, finale je naše, daćemo sve od sebe - kazale su one pred nastup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinez

    20. maj 2021 | 15:09

    Ne ide im na ruku sto su hetero...

  • Vu

    20. maj 2021 | 16:01

    Jedina šansa im je da se na kraju nastupa sve tri grupno zažvale. Inače ništa od finala. Prvo veče 16, prolazi 10, ispada 6, od 6 njih 4 sa Balkana. Pokazala EU šta misli o nama. Nisu prošli zato što nisu pevali muškarci u štiklama, žene sa bradom ili da budu kao "prelepa" voditeljka koja je krupnija od prvaka apsolutne kategorije u boksu. Eurovizija je već dugo homo parada, ali sad je već postala parada (kad bi napisao tu reč ne bi objavili komentar).

  • dragan

    20. maj 2021 | 15:38

    Od finala nema nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA