≫ 

Karleuša uputila tri reči Uragankama pred nastup na Evroviziji, njen apel oduševio

Uraganke će nastuiti večeras, 20. maja, na velikoj sceni Evrovizije, pod rednim brojem 9

  • 19
Hurricane Eurosong Srbija, Jelena Karleusa

Foto: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia, Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša uputila je javnu podršku članicama grupe "Hurricane", koje večeras nastupaju na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije.

Ivana Nikolić, Ksenja Knežević i Sanja Vučić predstaviće Srbiju pesmom "Loco Loco" i na binu će izaći 9. po redu, a neposredno pred nastup oglasila se Karleuša.

Jelena je na svom Instagram profilu podelila zajedničke kadrove sa Ivanom, Ksenijom i Sanjom, poželela im je sreću i ono što je mnoge oduševilo, pozvala je svoje prijatelje i pratioce, kojih ima više od 2,4 miliona, da glasaju za Srbiju.

Srećno večeras, devojke! Prijatelji, zamolila bih vas da glasate za Srbiju večeras! Evrovizija, redni broj 9. - napisala je Karleuša.

Kladionice, inače, devojkama iz Srbije predviđaju plasman u finale, a Marija Šerifović, jedina naša pobednica na Evrosongu, otputovala je u Roterdam i podržava devojke pred večerašnji nastup. Marija je pokazala i kako se Uraganke spremaju za nastup na Evroviziji.

Uraganke će sa pesmom "Loco Loco" predsaviti Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja. Nakon prve polufinalne večeri izvesno je da ćemo u finalu Evrovizije gledati Norvešku, Izrael, Rusiju, Azerbejdžan, Maltu, Litvaniju, Kipar, Švedsku, Belgiju i Ukrajinu, dok će konačan spisak biti poznat tek nakon druge polufinalne večeri.

Video: Evo kako se srpske predstavnice spremaju za nastup na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA