≫ 

Žene otkinule na predstavnika Estonije na Evroviziji: Sve će vam biti jasno kad ga vidite bez majice

On je nastupio u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije

  • 4
Uku Suviste Uku Suviste, Printskrin: RTS

Predstavnik Estonije na ovogodišnjoj Evroviziji, Uku Suviste (38) nastupio je večeras, u drugom polufinalu takmičenja, drugi po redu, a svi komentarišu njegov izgled.

Naime, mnog kažu da je ova pevač najlepši učesnik na Evroviziji, a na društvenim mrežama svojim telom pomutio je razum mogim damama širom sveta.

"Ovo je bilo magično", "Koliko lep čovek", "On je najlepši učesnik Evrovizije ikada", "Kakav frajer", "Nerealno dobro izgleda", neki su od mnogobrojnih komentara koji se mogu pronaći ispod zvaničnog strima takmičenja na Jutjubu.

Uku i te kako vodi računa o telu, što se jasno vidi po njegovom izgledu, te godinama vežba u želji da izgleda baš onako kako želi. Nema sumnje da će Uku nakon ovog evropskog takmičenja ossvojiti srca i simpatije žena širom Evrope.

Uku je rođen u manjem gradu Viru u Estoniji, a muzičku karijeru otpočeo je davne 2004. godine. Kako Uku izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Oglasile se Uraganke nakon nastupa! Kakav je ovo bio vrisak!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA