≫ 

Albanka na Evroviziji u skoro identičnom kostimu koji je Karleuša nosila 2016. godine

"Andželija, kostim ti je već viđen na Karleuši", "Albanka iskopirala Karleušu", "Kad sam videla ovu Albanku samo mi se u glavi pojavila Karleuša", neki su od komentara

  • 3
Drugo polufinalno veče Evrovizije, Eurovision, Eurosong, Evrovizija Albanska predstavnica, Foto: Tanjug/AP

Predstavnica Albanije, Andželija Peristeri, nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a svi su primetili da ima sličan kostim koji je nosila Jelena Karleuša 2016. godine.

Andželija i njeni modni kreatori očigledno su ispiraciju za srebni kostim, koji je već viđen, pozajmili od Kareuše, o čemu bruje društvene mrže.

Jelena je srebrni kostim nosila 2016. godine kada je bila specijalni gost na koncertu kolege Saše Matića. Oni su tada otpevalali duetsku pesmu "Ne smem da se zaljubim u tebe", a o pevačicinom stajlingu se i te kako pričalo.

"Andželija, kostim ti je već viđen na Karleuši", "Albanka iskopirala Karleušu", "Kome se priviđa Karleuša?", "Ne mogu da verujem da je Albanka ukrala Jelenin kostim sa koncerta Saše Matića", "Kad sam videla ovu Albanku samo mi se u glavi pojavila Karleuša", neki su od komentara.

Podsetimo, članice grupe "Hurricane", koje su predstavljale Srbiju na Evroviziji sa pesmom "Loco Loco" plasirale su se u finale ovog muzičkog takmičenja, a mnogi komentarišu da Uraganke imaju sve i za eventualnu pobedu u finalu.

Jelenin stajling sa Sašinog koncerta iz 2016. godine, kao i stajlin Albanske predstavnice, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Član delegacije Albanije delio poljupce Uragankama nakon prolaska u finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA