Sanja Vučić se oglasila nakon maestralnog nastupa, vidno umorna: Imala je jednu poruku za sve

Nakon sinoćnjeg nastupa i izvedbe pesme „Loco, Loco“ u drugoj polufinalnoj večeri, devojke su se plasirale u finale

  • 6

Članice grupe Hurricane sinoć su se plasirale u finale Evrovizije koje će se održati u subotu 22. maja. Uraganke su pobrale simpatije fanova širom sveta svojim energičnim nastupom, a još većem uspehu nadaju se u finalu, gde će nastupati pod rednim brojem 8.

Sanja Vučić se oglasila jutro posle polufinala i poslala je neobičnu poruku. Naime, ona se umorna snimala u ogledalu i tom prilikom je rekla:

- Rok end Rol život nije lak! - poručila je Sanja Vučić putem svog Instagram profila.

Nakon sinoćnjeg nastupa i izvedbe pesme „Loco, Loco“ u drugoj polufinalnoj večeri, devojke su se plasirale u finale koje će se održati u subotu u 21 sat. Za samo sat vremena, njihovo evrovizijsko izvođenje pogledalo je preko pola miliona na Jutjubu, a za deset sati preko milion, čime su konkurenciju ostavile daleko iza sebe.

Na internetu Hurricane postale su glavna tema, ali i u svim evropskim medijima i društvenim mrežama. Svaku komentarišu na poseban način - Sanju Vučić kao vanserijsku pevačicu, Kseniju Knežević kao najharizmatičniju, a Ivanu Nikolić kao najatraktivniju i najseksepilniju.

Podsetimo, veliko finale 65. Evrosonga, koje je na programu u subotu 22. maja, otvoriće predstavnica Kipra Elena Cagrinu, dok će takmičenje zatvoriti pesma iz San Marina Adrenalina koju izvode Senit i Flo Rajda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursadžija

    21. maj 2021 | 13:17

    Nije što su naše ali su lepe i zgodne, AJMO SRBIJA🇷🇸❤

  • Ivan

    21. maj 2021 | 12:43

    Umorna od jedne pesme?Sta bi da je imala koncert?

  • Kursadžija

    21. maj 2021 | 14:20

    Svi ovi što lupaju minuse su protiv devojaka i Srbije što je prošla u finale! Napred devojke u finalu ste a dalje kako god prođete dobro je,jel vi tamo prestavljate našu zemlju🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA