≫ 

Sanja Vučić je u poslednjih 5 godina više puta ušla u finale od Gruzije, Irske, Rumunije, Letonije

Sanja se dva puta, kada je pevala pemu "Šelter" 2016. godine, i sada sa pesmom "Loco, loco", plasirala u finale...

  • 4
Sanja Vučić Hurricane Srbija, Evrovizija Sanja Vučić; Foto: Eurovision Song Contest,

Devojke iz grupe "Hurricane" uspele su da se plasiraju u finale Evrovizije, što je oduševilo mnoge njihove obožavatelje.

Naime, njihov uspeh izazvao je lavinu komentara, uglavnom pozitivnih, a jedan korisnik Tvitera je napisao:

- Sanja Vučić se u poslednjih 5 godina više puta plasirala u finale Evrovizije od Gruzije, Irske, Letonije, Severne Makedonije i Rumunije - napisao je on i prikupio ogroman broj lajkova i retvitova.

Ona se dva puta, kada je pevala pemu "Šelter" 2016. godine, i sada sa pesmom "Loco, loco" plasirala u finale, a pomenute zemlje već pet godina nisu nijednom ušle u finale poznatog takmičenja ili su, poput Makedonije 2019., jednom u poslednjih pet godina uspele da se plasiraju u finale.

Podsetimo, članice grupe "Hurricane" prošle su u finale Evrovizije koje će se održati u subotu 22. maja. Uraganke će nastupati pod rednim brojem 8.

Iza nas je uzbudljivo polufinalno veče Evrovizije, u kojem su fenomenalne Uraganke svojoj zemlji obezbedile plasman u finalu. Koliko je njihov nastup bio dominantan, govori i to što na Jutjubu niko od ostalih finalista ne može ni da im se primakne.

Nakon objavljenih nastupa na zvaničnom Jutjub nalogu Evrovizije, za samo 10 sati, nastup članica grupe "Hurricane" broji 1,3 miliona pregleda, dok je u ovom trenutku prešao dva miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Can you not.

    21. maj 2021 | 19:45

    Nisam znala da u našem jeziku postoji reč šelter. Zar je reč sklonište previše komplikovana? 🙄 A pesma se u stvari zove “Goodbye”

  • Maja

    21. maj 2021 | 19:28

    Pesma ocaj, na kom jeziku pevaju, ja nosta ne razumem.

  • Aaa

    21. maj 2021 | 18:51

    Latvije AAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA