≫ 

"Ivana je gora od Tare!" Ša ponovo javno ponizio ženu, i ukućani šokirani: "Kako te nije sramota?!"

- Kako te nije sramota da pričaš tako?! Tara je nestabilna uličarka! Sram te bilo! - odbrusila je Nadica

  • 12
Nenad Aleksić Sha, Ivana Aleksić, Tara Simov Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević

Nenad Aleksić Ša je, nakon što je javno ostavio ljubavnicu Taru Simov, ponovo je ponizio još uvek zakonitu ženu Ivanu Aleksić.

Naime, reper je rekao kako je Ivana "gora od Tare".

Kad je ovo čula, Nadica Zeljković oštro je reagovala. U želji da odbrani Ivanu Nadica nije dobro prošla, pa je od Ša dobila mnoštvo uvreda.

- Kako te nije sramota da pričaš tako?! Tara je nestabilna uličarka! Sram te bilo! - odbrusila je Nadica.

Ni ostali ukućani nisu bili složni sa Aleksićevim stavom, pa su mu zamerili na izrečenom.

Podsetimo, Tara je prošle nedelje u ispovesti za Telegraf Jetset istakla da postoje stvari zbog kojih se kaje, te da nije sigurna da Ša i dalje ne voli Ivanu.

- Stidim se mojih poslednjih tri meseca, baš sam bila katastrofa... Primetila sam da me ljudi ne osuđuju za prevaru koliko me osuđuju za ponašanje, lomljenje, agresiju, bes... Stidim se svoje nervoze, besa i svog neumeća da se iskontrolišem... Kajem se zbog načina ulaska u vezu i ne bih to ponovila, verovatno bih sačekala da se pokrene razvod, ne bih ušla u vezu sa njim kada smo dobili informaciju da će doći do razvoda, već kad bi bio pokrenut razvod ili kada bi se zvanično razveli - rekla je Tara.

- On je mnogo kivan, opet ne znam čemu ta osećanja i bes je emocija... Čisto sumnjam da će se pomiriri, ali sumnjam u njega... Nije mi jasno čemu toliki bes, ako ti kažeš da te je prestalo i da nemaš emociju? Čemu bes, komentarisanje, spominjanje? U toku naše rasprave i svađe on se uvek pokaje "Jao, izgubio sam nešto najbolje na svetu". Ne kažem da ne treba da govori te stvari, ne kažem da je njegova supruga nešto manje od najboljeg, ali izgovor tih stvari i sve to u svađama ne daje mi do znanja da je to završio sa tim u svojoj glavi, nije raskrstio. Sve će ga strefiti tek kad izađe - kazala nam je Tara.

Video: Ša raskinuo sa Tarom zbog njenog bivšeg dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ho

    22. maj 2021 | 17:32

    Sa dno dna! Psihicki labilna osoba uz to veliki narcis. Ivana se spasila od ovakvog coveka. Sram da ga buxe kako lrica o jednoj divnoj osobi koja se uopste nije oglasavala na ovu temu. Niti ih znam niti sam do sada cuo za njih ali ovo je katastrofa od muskarca. Kako misli da zivi kad izadje?

  • Trt

    22. maj 2021 | 17:42

    Pokazuje ludilo jednog muskarca koji misli samo na sebe. Pokazuje koliko jos ima emocina prema Ivani i koliko mu je krivo sto je ona prva podnela zahtev za razvod. Mislio umisljeni lik da ce ga cekati i oprostiti. Svestan je da sa neuroticnom Tarom nema buducnosti.

  • Vasiljevic

    22. maj 2021 | 19:19

    Veze o zivotu on nema pravice on ivanu od blata sve polako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA