Ovo su srpski članovi žirija za Evroviziju

Prethodne noći su na generalnoj probi srpski predstavnici žirija glasali, a u našem žiriju našli su se nekadašnji predstavnici na pesmi Evrovizije

  • 7
Ivana Nikolić, Ksenija Knežević, Sanja Vučić, Hurricane Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest
Hurricane, Srbija, Drugo polufinalno veče Evrovizije, Eurovision, Eurosong, Evrovizija Hurricane, Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Za samo nekoliko sati biće poznat pobednik 65. Pesme Evrovzije, a na Evroviziji ima pravo da glasa publika, ali i stručni žiri koji ima svaka žemlja koja učestvuje u pomenutom muzičkom takmičenju.

Naime, sinoć su na generalnoj probi srpski predstavnici žirija glasali, a u našem žiriju našli su se nekadašnji predstavnici na pesmi Evrovizije.

Među njima su kompozitor Slobodan Marković, Ivana Peters, pevačica i autor pesme za Sanju Vučić,  Ekstra Nena, pevačica i poslednja predstavnica Jugoslavije na takmičenju i  pevačica Tijana Bogićević.

Podsetimo, članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić večeras će braniti boje naše države u finalu "Evrovizije" sa pesmom "Loco, Loco" , a njihov prvi nastup u Ahoj areni u Roterdamu zabeležio je neverovatan rezultat.

Ostalo je da večeras glasa publika. Iz Srbije nije moguće glasati za grupu Hurricane, ali to možete da učinite ukoliko živite u nekoj od država koje su se takmičile na festivalu.

Pronađite broj telefona putem kojeg možete glasati za predstavnice Srbije u zemlji u kojoj živite. Pogledajte galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    22. maj 2021 | 19:49

    Zasto ovaj RTS vec jednom ne promeni voditeljku Dusku Vucinic koja vodi kao da joj je sve pobijeno po kuci. Nervira sve u Srbiji sa njenim vodjenjem i glupim komentarima.

  • D'EVA

    22. maj 2021 | 18:55

    zar je moguce da jk nije u ziriju

  • Putin R.S

    22. maj 2021 | 19:50

    Sta pa ova Extra Nena zna?? Pa zena bre nema pojma, a i nije pevala 20 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA