Pogledajte snimak vatrenog nastupa Uraganki u velikom finalu Evrovizije

Širom društve nih mreža mogu se pročitati komentari da je cela Srbija uz njih, a i šire.

  • 8
Evrovizija 2021 finale, Hurricane Hurricane, Foto: Tanjug/AP

Pravu pometnju napravile su Uraganke pre dve večeri kada su energičnim nastupom, lepotom i pesmom šarmirale Evropu, a sada su u finalu ostavile i pečat za sobom. 

Naime, "Hurricane" su večeras nastupile 8. po redu, a čim su kročile na scenu i zapevale prve stihove pesme "Loco, loco" krenuo je gromoglasan aplauz u Roterdamu.

Publika u sali je fenomenalno reagovala na neverovatnu energiju naših devojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

Sve vreme dok su bile na bini nisu skidale osmehe sa lica, a njihova lepota, pevanje, koreografija i celokupni nastup bilo je i više nego dovoljno da Sanja, Ivana i Ksenija ostave najbolji mogući utisak. 

Širom društvenih mreža mogu se pročitati komentari da je cela Srbija uz njih, kao i da su nas predstavile u najboljem svetlu.

Podsetimo, čuvena trojka će pokušati da "Evroviziju" vrati u Srbiju, 13 godina nakon što je u Beogradu održana prvi i, zasad, jedini put, posle pobede Marije Šerifović pesmom "Molitva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    23. maj 2021 | 01:15

    Otići sa ovakvom pesmom na Evroviziju i očekivati pobedu je smešno.. Možda su mislile na izgled nešto da dobiju, mada meni lično previše su veštačke.. Treba nam nešto slično Marijinoj "Molitvi" ili Željkovom "Lanetu" pa da se nadamo nečemu. Ovako se samo brukamo!!!

  • Strasno

    22. maj 2021 | 23:41

    Strasno

  • Keti

    22. maj 2021 | 23:27

    Jest vatren topi se plastika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA