≫ 

"Ovo je pesma za moju dušu": Milica Todorović objavila baladu zbog koje će mnogima krenuti suze

Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica

  • 0
Milica Todorović Milica Todorović / Foto: Nemanja Novaković

"Proći ćeš me ti, sebi govorim...", reči su nove pesme Milice Todorović (30) koje teraju na suze, ali mame i na oduševljenje.

Todorovićeva je definitivno odlučila da sjajnom pesmom započne letnju sezonu, a pesma "Proći ćeš me ti" ne samo da je već "pokupila" ogroman broj pregleda na Jutjubu, već je i zavladala društvenim mrežama.

- Odlučila sam se da objavim baladu jer mi se ova pesma baš dopala i to na prvo slušanje. Iako je vreme za brze pesme, želela sam da ovo bude pesma za moju dušu. Jednostavan spot, jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat - kaže Milica.

Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica.

Plesni pokreti i sjajna gluma očarali su pevačicinu armiju fanova koji su oduševljeni jer se ona potpuno sama pojavljuje u spotu.

Mnogi nisu propustili ni da pohvale Milicin savršen izgled i njenu liniju koju je dovela do savršenstva.

Uživajte u Miličinoj novoj pesmi:

Video: Došao da živi u Srbiju zbog Noleta, odlepio na pesmu Milice Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA