≫ 

Isplivao snimak vatrenog Italijana: Pred kamerama izvodio striptiz u štiklama sa samo 18 godina

Damiano je spretno šetao u ženskim potpeticama, ali i vladao striptiz pokretima. Snimak je nastao 2017. godine

  • 15
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Damiano David, Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

Pevač Damiano David, frontmen grupe "Maneskin", koji je osvojio prvo mesto na Evroviziji, svojim atraktivnim izgledom privukao je veliku pažnju. Usledila je bliskost s Sanjom Vučić, ali i skandal zbog navoda da je u finalu prestižnog takmičenja konzumirao narkotike.

Malo ko zna da je bend "Maleskin" karijeru počeo na ulicama Rima, a debitovao je na malim ekranima u jednom televizijskom šou, tokom kojeg je frontmen nosio čizmice na štiklu i igrao oko šipke!

Damiano je spretno šetao u ženskim potpeticama, ali i vladao striptiz pokretima. Snimak je nastao 2017. godine, kada je pevač imao samo 18 godina!

Oni su na samom početku karijere radili kao ulični svirači, ne bi li zaradili novac kako bi mogli da snime pesme, a u jednom intervjuu su priznali i da im je to iskustvo dosta pomoglo u karijeri.

Podsetimo, nakon što je Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe Damiano David pred kamerama konzumirao opijate, a skandalozni snimak preplavio je društvene mreže.

Damiano je odmah demantovao navode, a nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

- Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom - rekao je Damijan, prenosi Blic, i nastavio:

- I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!

Kako je Damiano u štiklama igrao oko šipke, pogledajte u galeriji u tekstu, kao i u videu u nastavku:

Video: Kakve veze ima što je poljubio bubnjara: Uraganke o pobedniku Italijanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo Lagano

    24. maj 2021 | 10:22

    Poenta Eurovision je da pogodiš koje muško, a ko žensko

  • Ja

    24. maj 2021 | 10:06

    Meni je ovaj bend super! Ne zanima.me njihovo seksualno opredeljenje, niti da li konzumiraju narkotike. Oni su na Eurosongu izgledali kao neki VIP svetski gostujući bend na nekom trećerazrednom takmičenju amatera.

  • Zoran

    24. maj 2021 | 09:50

    Momak vlada scenom. Otkrovenje i osvezenje. Rock nije umro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA