≫ 

Nakon finalne večeri Evrovizije: Norvežanin i Azerbejdžanka su zajedno?

- Gde bi voleo da ideš sa mnom? - upitala je Azerbejdžanka Norvežanina

  • 2
Evrovizija 2021 Tiks i Efendi; Foto: Tanjug/AP

Andreas Haukeland, poznatiji kao Tiks na ovogodišnjoj Evroviziji predstavio je Norvešku s pesmom "Fallen Angel". Nadimak je izabrao nakon što mu je dijagnostikovan Turetov sindrom, a nastupio je s velikim anđeoskim krilima.

Tiks je otpočetka pokazivao simpatije prema azerbejdžanskoj predstavnici Efendi, koju su mnogi zapamtili po zabavnoj pesmi orijentalnog ritma "Mata Hari". Poklonio joj je buket ruža s porukom "Moje srce je tvoje".

Ubrzo se ispostavilo kako su simpatije obostrane jer je Efendi objavila dve poruke posvećene Tiksu.

- Gde bi voleo da ideš sa mnom? Večera, Baku, Veliko finale - glasila je jedna od poruka, a može se uočiti i da je Tiks na sve tri ponude odgovorio potvrdno. Čini se kako je par zaista otišao na "evovizijski dejt", jer su viđeni zajedno na piću.

Nakon finalne večeri Evrovizije oboje su objavili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, uz opis "Ljubav pobeđuje".

- Bez obzira ko pobedi večeras, nas dvoje smo već pobedili - napisala je Efendi.

Uraganka Sanja Vučić snimala je Instagram stori za vreme pobedničkog nastupa italijanske grupe Maneskin, bodreći ih i pevajući njihovu pesmu. Fanovima Evrovozije nije promaklo kako se u njenom videu pojavljuju i Efendi i Tiks, koji su se u tom trenutku ljubili.

Azerbejdžanka je izjavila kako ju je Tiks pozvao u Norvešku, a hoće li njihova romansa prerasti u nešto ozbiljnije, pokazaće vreme.

Video: Uraganke se javile sa aerodroma: Petnaesto mesto im nije pokvarilo raspoloženje, pogledajte šta rade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA