Tina Ivanović se pokajala zbog silikonskih grudi: Dosadilo mi je, izvadila sam tu plastiku

Znate kako Lepa Lukić kaže: 'Hoćeš da probaš sve kao majmun', e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - ispričala je pevačica

  • 7
Tina Ivanović Tina Ivanović, Foto: Telegraf, Printscreen/Instagra,/tina_ivanovic_official

Folk pevačica Tina Ivanović nije krila da je išla pod nož kako bi imala bujno poprsje, ali ni da se pokajala zbog toga.

Naime, folkerka iz današnje perspektive smatra da je bila nepromišljena i sada je otkrila kakvu odluku je donela.

- Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi - kroz smeh je rekla Tina i dodala:

- Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: 'Hoćeš da probaš sve kao majmun', e pa tako sam i ja, ali više to ne želim - ponosno je pevačica obelodanila u "DeToxic" emisiji.

Podsetimo, ono o ćemu su mediji nedavno pisali jeste transformacija njenog fizičkog izgleda, odnosno na osnovu fotografija koje je objavljivala u poslednje vreme može se videti da Tina izgleda drugačije.

Pevačica se potpuno podmladila i koža joj blista, a uprkos godinama - ona nema nijednu boru, a mnogi su komentarisali da se potvrgla nekim estetskim zahvatima. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    25. maj 2021 | 08:13

    Cuj ovo sve devojke lice jedna na drugu. Izadjes napolje i vidis da ovo nije tacno. A tacno bi bilo sve prostitutke sa estrade lice jedna na drugu

  • Cuti tina molim te

    24. maj 2021 | 23:18

    Kad si se pojavila u crnoj haljini prvi put 3 dana sam visio u stekovima... Uh ruku sam izgulio..

  • Marina

    24. maj 2021 | 19:46

    E stvarno je vest. Sad priča o silikoni a, a pre par godina na sva zvona je pričala o operaciji tumora dojke. Al naravno nije rekla da je benigni nego kao prolazi kroz dramu. Zato joj ne treba davati prostora. Nebitna skroz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA