≫ 

Bivši dečko Sanje Vučić imao saobraćajku: Nikola pao sa motora, završio sav u zavojima

Odmah je zbrinut u Urgentnom centru gde je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga operacija

  • 10
Nikola Đorđević Nikola Đorđević, Printskrin/TV Pink

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u javnosti takođe poznat i kao doskorašnji emotivni partner popularne pevačice Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede.

Naime, kako pišu domaći mediji, Nikola je, on je pre nekoliko dana zajedno sa svojom novom devojkom pao s motora, pri čemu se ozbiljno povredio.

Odmah je zbrinut u Urgentnom centru gde je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga operacija.

- Krenuli smo ka Smederevu, kretali smo se putem sa prventstvom prolaza kada nam je auto sa sporednog puta, sa znakom stop isekao put. Počeo sam kočiti i pri naglom kočenju motor se propeo na prednji točak i prevrnuli smo se, devojka je odletela napred, a ja sam se držao rukama za volan i udario glavom u beton, a motor je pao preko mene. Ležao sam neko vreme na stomaku, pa sam se okrenuo na leđa, podigao vizir da udahnem vazduha, skinuo kacigu i ustao, adrenalin me je pucao... Nisam osećao nikakve bolove, devojka je ležala na podu - u dahu priča Nikola za Pink.rs.

- Jako sam se uplašio za nju, bila je bez svesti. Prišao joj, skinuo kacigu, podigao i ubacio u auto kod drugara koji se slučajno našao tu u trenutku te nezgode. Nju je on odvezao u bolnicu. Ja sam podigao motor, seo i krenuo da idem ka kući po auto. Na pola puta ka kući sam osetio jake bolove u predelu ramena, grudnog koša, osetio sam ukus gvožđa u ustima, krv mi je išla iz usta... Došao sam kući, ostavio motor i seo u auto, otišao u Urgentni centar.

Video: Seksi uraganku Sanju Vučić stavili smo na težak zadatak: Da li može ni jedno ni drugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    25. maj 2021 | 08:57

    Ne sme se skidati kaciga i pomerati osoba,pogotovo bez svesti. Drugo,pljujes krv oni ti stave zavoje i odes kuci? Kakva je bre ovo bajka?

  • Trange-frange

    25. maj 2021 | 01:21

    Ma, vazi! Drugar se bas slucajno tu nasao, na putu za Smederevo! Kakva basna!

  • Pablo

    25. maj 2021 | 08:05

    Po čemu je još poznat osim što je bivši decko🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA