Darko Lazić sa trubačima i društvom nakon informacija da je imao udes

Domaći mediji su pisali da je folker imao saobraćajnu nesreću u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca

  • 0
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić negirao je da je imao saobraćajnu nesreću nakon što se ova informacija pojavila u medijima, a sada su isplivale i slike kako se folker veseli uz trubače.

Naime, domaći mediji su preneli da je on, navodno, ponovo imao saobraćajnu nezgodu,o dnosno da mu je tokom vožnje pukla guma i da je udario je u banderu.

- Hahaahaha... Bože sačuvaj. Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes - rekao nam je Darko, a po glasu se moglo čuti da je dobro raspoložen.

Sada su na Instagram profilu Darkovog saradnika i druga objavljene fotke na kojima se pevač sa prijateljima veseli uz trubače, a ispod objave stoji klapna za snimanje filma, te bi se moglo reći da su završili sa snimanjem spota.

- Ide gas - napisao je Lazićev prijatelj u opisu fotografija.

Podsetimo, domaći mediji su pisali da je Darko imao saobraćajnu nesreća u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca. On je, navodno, prošao sa lakšim povredama, uspeo je da izbegne veću katastrofu. U medijima su se pojavile i fotografije automobila koji je slupan, a navodno pripada pevaču, ali je on za naš portal sve demantovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA