≫ 

Hit reakcija Žike Todorovića na Italijana za kojim su devojke poludele: "Legendo, kasniš 30 godina"

- Evrovizija 2003. - napisao je Žika Todorović i nasmejao svoje pratioce na Tviteru

  • 3
Srđan Todorović Srđan Žika Todorović; Foto: ATA images

Svoje mišljenje o ovogodišnjim evrovizijskim pobednicima izneo je i glumac Srđan Žika Todorović (56) na svom Instagram nalogu.

Popularni glumac je na Instagramu objavio fotografiju koju je za manje od sat vremena podržalo više od 10 hiljada ljudi.

Naime, on je objavio diptih kadrova na kojima je frontmen glem-rok grupe "Maneskin", te Đavo iz filma "Mi nismo anđeli", koga je Žika prvi put tumačio daleke 1992. godine.

Odmah su se u komentarima javili Žikini pratioci.

"Vrati Žiki kostim i ideju", "Legendo, kasniš 30 godina", "Tačno uzeo tvoj stajling", "Tvoja loša kopija", "Mi smo to kod kuće isto komentarisali" ,"Kasni, brate, kasni", "Pa ja vidim nešto mi poznato", "Sad ćemo malo žanr da menjamo u po*nić", "Može biti samo jedan", i složili se s konstatacijom poznatog glumca.

Inače, Italijani su nakon finala imali pres konferenciju za štampu, a Damiano David je upitan da li je koristio kokain u bekstejdžu.

Naime, švedski novinar pitao je Damiana Davida da li je koristio kokain na Evroviziji. Tim povodom se na zvaničnom Instagram nalogu oglasila i grupa, gde su istakli:

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damian koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umreti. Volimo vas - pisalo je u objavi.

Video: Potresno: Srđan Žika Todorović plače na konferenciji filma Južni vetar posle pitanja o Nebojši Glogovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki ZH

    25. maj 2021 | 11:46

    Tako je Ziko kralju👏👏😂😂😂

  • Mala

    25. maj 2021 | 11:49

    Žika CAR!!!

  • Ivana

    26. maj 2021 | 02:46

    Bravo Ziko! Tako je, kasni 30 godina. Směšná mi je njihova izjava da su oni protiv droge kako da ne,vidi uz aviona da jesu i to na teškim drogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA