≫ 

Vatreni Italijan ima brata i veoma liče: Sve što niste znali o skandaloznom pobedniku Evrovizije

Nema golišavih ni skandaloznih slika, pa možemo zaključiti da vodi daleko mirniji život od svog brata Damiana

  • 3
Damiano David, Jakopo David Damiano David, Jakopo David, Foto: Instagram ykaaar/poppodium

Harizmatični Italijan Damiano David (22), frontmen i član grupe "Maneskin", posle pobede na Evroviziji ne prestaje da privlači pažnju!

Sve je počelo od snimka u finalu na kojem je izgledalo kao da koristi nedozvoljene supstance, ali je ubrzo saopšteno da do toga nije došlo.

Osim snimka, energije na sceni i nesvakidašnjeg izgleda, Damiano je manje-više šokirao svet i poljupcem na sceni, kada je prišao gitaristi i poljubio ga u usta, a ubrzo su se "pojavile" i njegove golišave fotografije i detalji iz privatnog života, pa tako i podatak da je već godinama u vezi s lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.

Što se tiče njegovog brata, o njemu se malo toga zna. Veoma liče jedan na drugog, imaju gotovo isti prodoran pogled, vole dužu kosu i obojica su vitki.

Jakopo ima devojku koju pokazuje na mnogim fotografijama na Instagramu, a na jednoj od slika pozira sa Damianom i fudbalerom Frančeskom Totijem.

Koliko Damiano i Jakopo liče, pogledajte u galeriji:

Nema golišavih ni skandaloznih slika, pa možemo zaključiti da vodi daleko mirniji život od svog brata, koji je nakon proglašenja pobede celom svetu poručio: "Rokenrol nikada neće umreti!".

Podsetimo, nakon snimka koji je obišao svet, članovi rok grupe podvrgnuti su testiranju na narkotike, posle čega su se organizatori Evrovizije oglasili saopštenjem u kojem tvrde da do toga nije došlo.

Podsetićemo i da Italija slavi treću pobedu na Evroviziji, a prvu nakon 31 godine, kada je u Zagrebu 1990. pobedio Toto Kotunjo s pesmom "Insieme: 1992".

Detinjstvo, škola, muzika

Iako njegova energija na sceni vuče publiku da misli drugačije, Damijano je vrlo rezervisan i sve što ima veze s njegovim privatnim životom drži daleko od očiju javnosti.

Rođen je 8. januara 1999. godine u Rimu i nikada nije voleo školu, pa je čak tri puta ponavljao godinu.

Visok je 180 centimetara i ima 75 kilograma.

Govori nekoliko jezika, koje je naučio zahvaljujući roditeljima - majci stjuardesi i ocu stjuardu.

Zaljubljenik je u muziku, a od malih nogu je govorio da želi da postane rok zvezda.

Jedna od brojnih tetovaža koje ima na telu je "Il ballo della vita", odnosno "Ples života", što je naziv prvog albuma grupe "Maneskin".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. maj 2021 | 19:31

    Evrovizija nije ono sto je nekad bila i sto bi trebalo biti,to je vise cirkusantna predstava raznih klovnova predstava za izopaceni um drustvenih nevrednosti

  • Mm

    25. maj 2021 | 22:58

    Ma to vise niko i ne prati kao pre

  • Niki

    25. maj 2021 | 23:19

    IndiJanci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA