≫ 

Slavni reper Flo Rajda odlepio za Uragankom: Ivana otkrila o čemu su se dopisivali nakon Evrosonga

- Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana

  • 15
Rapper Flo Rida , Hurricane - Ivana Nikolić Flo Rajda, Ivana Nikolić, Foto-kolaž: Tanjug/AP, ATA Images

Ivana Nikolić iz grupe "Hurricane" upoznala je na Evroviziji američkog repera Flo Rajdu.

Na njenom Instagramu je osvanula zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice.

Sada je otkrila da su ostali u kontaktu, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju".

- Priznajem, ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet - rekla je Ivana.

Ivana Nikolić je dodala da je "i ona odlepila za njim".

- Rekla sam mu otvoreno: "I ja sam se zaljubila u tebe". Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip. Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju. Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate - dodala je Ivana za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1111

    26. maj 2021 | 19:16

    Ovoliko publiciteta nije imala ni Marija Šerifović. Izgleda da je bitnije bilo da se svuku nego da pevaju. Ako novine počnu da pišu o meni , za 7 dana ću postati najpoželjniji muškarac u Srbiji. To što sam ćelav, nemam zuba u glavi nosem boden želju kad pijem kafu neće biti važno. A kad se pomene još da mi je jedna noga kraća i da imam grbu će iskompleksirati sve ostale muškarce u Srbiji. Oni to nemaju. Pa i gospodje uraganke moraju da cučnu kad piskaju. Ne znam šta je to toliko bolje kod njih nego kod drugih žena. Previše ih je u medijima. Ps. Nedostaje mi opstanak, Branko kockica, i dečji obrazovni program

  • Get

    26. maj 2021 | 19:18

    Hvala bogu pa nisu medju prve 3 sta bi onda sve pisalo..

  • kako da ne

    26. maj 2021 | 19:02

    ona nije ni kao prosecna riba u majamiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA