≫ 

Sloba ne ispušta verenicu iz vida: Jelena se svidela muškarcima kraj bazena, on odmah reagovao

Pevač je sa verenicom proveo 10 dana u Egiptu na odmoru

  • 11
Jelena Đuričanin  Slobodan Sloba Radanović Jelena Đuričanin, Sloba Radanović, Printskrin: Instagram/jelena.djuricanin

Sloba Radanović proveo je deset dana sa verenicom Jelenom Đuričanin u Egiptu. Popularni pevač će uskoro, posle više od godinu dana, početi da nastupa, pa je rešio da se odmori.

Odmor je tekao u najboljem redu dok se nisu našli na jednom bazenu u opuštenijoj atmosferi, te je Slobi zasmetala pažnja drugih muškaraca, koju je Jelena privukla.

- Na bazenu su se opuštali, ljubili su se na svakom koraku, ali čim se Jelena malo odvojila od njega, počeli su da je posmatraju muškarci. Atraktivna Jelena nekima je zapala za oko, pa se Sloba baš potrudio da joj niko ne priđe. Sve vreme je obletao oko nje i čuvao joj leđa - navodi izvor za Hit Informer.

Nakon toga su svaki dan provodili zajedno.

- Jedan dan su viđeni i na Rajskom ostrvu. Na brodu, kojim su krenuli na ronjenje, Sloba se sprijatelji s jednim malim Egipćaninom. Verenici su se svako veče provodili u diskoteci, a s obzirom na to da je u Hurgadi bilo dosta srpskih turista, di-džej im je puštao i Slobine hitove.

- Tek poslednjeg dana odmora u Egiptu, nakon jutarnjeg plivanja u Crvenom moru, rešili su da se malo razdvoje i svako je otišao na svoju stranu. Tako je Sloba uživao u koktelima u baru u bazenu, dok je njegova verenica otišla na masažu u spa-centar. Uveče su se spakovali, a sutradan su rano ujutru napustili hotel i vratili se obavezama u Beogradu - zaključio je izvor za gorepomenuti list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sami

    26. maj 2021 | 20:42

    Jelena je do sada najlepša Slobina devojka a sam si je kriv. Kad uzimaš takvu lepoticu znaš da nije samo za tebe. Dok je bio sa Kijom nije imao tih problema.

  • BG011

    26. maj 2021 | 20:40

    Mislim na sliku broj 3,ona u svecanoj haljini a Sloba u kratkim pantalonicama i košulja dugih rukava,auuuuuu uzass ,Slobo cist promasaj 🤧🥵

  • hahaha

    27. maj 2021 | 08:22

    Pa daleko je ona od lepotice 😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA