Sandra Afrika priznala da joj muškarci retko prilaze: Možda se stide, devojke su danas slobodnije

- Komplimenti prijaju svakoj lepoj ženi, ja sam više slatka nego opasna - ispričala je pevačica

  • 14
Sandra Afrika Sandra Afrika. Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sandra Afrika (33) jedna je od najpoželjnijih na muzičkoj sceni Srbije, a sada je otkrila i da je tokom nastupa dobila bračnu ponudu.

Naime, ona je priznala da joj muškarci retko prilaze, ali i da joj svakako prijaju komplimenti od "jačeg" pola.

- Verovali ili ne, muškarci ne smeju da mi priđu, ne znam zašto. Više mi devojke prilaze. Devojke su te koje prilaze, muškarci ne. Možda se muškarci stide ili se plaše, ili su devojke danas slobodnije. Komplimenti prijaju svakoj lepoj ženi, ja sam više slatka nego opasna - ispričala je ona i dodala:

- Na nastupima mi se desilo da me zaprose na kreativne načine, jedan dečko je napravio od plastičnog dela čepa na flaši prsten. Ali to je bilo zezanje, ovako me ozbiljno niko nije zaprosio - rekla je pevačica za "Kurir" i naglasila da nije lako biti muž Sandre Afrike, te da se neće uskoro odlučiti na taj korak.

Pevačica je otkrila kako provodi vreme tokom pandemije koronavirusa.

- Korona nas je sve poremetila, bukvalno ništa ne radimo. Meni to jako teško pada, jer sam devojka od akcije. Pošto sam na moru u Crnoj Gori, uglavnom se kupam i šetam, ova temperatura mi je savršena. Ne volim kad je pretoplo - rekla je Sandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    27. maj 2021 | 18:34

    Ne prilaze ti iz tri razloga. Prvi. Za normalne, dobre, školovane...momke ti nisi za njih prilika. Drugi. Svesni su da nemaju "debeo" bankovni račun, da bi ih ti u opšte i pogledala, a njih i baš briga zbog toga. Treći. Treći su već zauzeti.

  • A. Petrović

    27. maj 2021 | 18:36

    Znaju momci da im ti ćero nećeš skuvati supu kad se razbole....ni česnicu za Božić umesiti.

  • supergnu

    27. maj 2021 | 18:21

    Cuj ne smeju. Takvima pravi muskarci ne prilaze sreco. Mozda krimosi u pokusaju i napaljeni klinci ali neki realan tip... zaboravi bre...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA