≫ 

Čolina ćerka pozirala u tigrastoj haljinici i napravila "rusvaj" na Instagramu

"Savršena", "Predivna", "Lepa na tatu, pozdravi ga", glase komentari ispod fotografija Une Čolić

  • 5
Una Čolić Una Čolić; Foto: Instagram/unacolic

Popularni pevač Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra u braku su već dve decenije. Una Čolić je njihova starija ćerka, koja je aktivna na društvenim mrežama i ima veliki broj pratilaca.

Naime, ona je ovog puta podelila izazovnu fotografiju na kojoj pozira u haljinici sa "divljim" printom, koja ima veoma duboki dekolte, a bujne grudi su joj u prvom planu.

Una ima uvijen u kosu u talase i blagu šminku, dok je na noktima imala takođe izazovni crveni lak. Sve je upotpunila sa diskretnim nakitom, a mnogi komentarišu da ima prelepo lice.

"Savršena", "Predivna", "Una, svaka čast", "Šta ti je priroda i prirodnost", "Stvarno si mačka, mačketina", "Kakve slike, šou! Svaka čast", "Lutko lepa", "Au, kakav dekolte, svaka čast na prirodnosti", "Lepa na tatu, pozdravi ga", glase komentari ispod njenih fotografija, a mnogi kažu i da joj lepo stoje šiške, koje je nedavno ošišala.

Iako potiče iz poznate porodice, za sada ne želi da se eksponira javno, već putem društvenih mreža može da se vidi kako izgleda njen život.

Ono što se po objavama može zaključiti je da mlada Una studira, kao i da svaki slobodan trenutak koristi kako bi sa drugaricama uživala u dobroj muzici i provodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    28. maj 2021 | 10:59

    Njega svi obozavamo, civek bez mrlje u karijeri... ali zbog toga ne morate da pisete da je cerka lepotica kad nije, po vama su svi prelepi...inace previse isticete fizicki izgled, druge stvari su mnogo bitnije

  • dragana jojic

    28. maj 2021 | 10:25

    Una je zgodnica ali vise lici na mamu,dok je mladja cerkica isti Cola,i bice lepotica na tatu!!!

  • Nikolina

    28. maj 2021 | 19:52

    Nek je ziva I zdrava , fino dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA