Maja objavila dve nove fotke: Ne zna se da li je više pažnje privukla onom u bikiniju ili sa mužem

Pevačica je 2016. godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Alenu Dragosavu, ali javnost nije imala prilike da ga često vidi u njenom društvu.

  • 2
Maja Berovic Maja Berović, Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Pevačica Maja Berović na odmoru je u Dubaiju, odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama, a sada je objavila i fotku sa svojim suprugom kojeg retko pokazuje.

Naime, Maja je prvo objavila vrelu fotku u bikiniju, kojem je oduševila muški deo svojih pratilaca, a zatim je pokazala i sa kim provodi vreme na luksuznoj destinaciji.

Berovićeva sa Alenom uživa u Dubaiju, a kratko je ispod fotografije napisala: "Ljubav."

Oboje su uskladili stajlinge, te su u veselim bojama nasmejani pozirali, a dezen na košulji koji ima njen muž je posebno privukao pažnju jer na njoj ima velikog papagaja, ali i tigra na grudima.

Podsetimo, pevačica je 2016. godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Alenu Dragosavu, ali javnost nije imala prilike da ga često vidi u njenom društvu.

Njen suprug je zapravo njena ljubav iz mlađih dana. Dugo su već zajedno, a pretprošle godine su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav na glamuroznom venčanju na grčkom ostrvu Rodos.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je Maja Berović jednom prilikom. U njega se zaljubila kada je imala samo 17 godina.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - rekla je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    28. maj 2021 | 17:37

    Ukinute joj tri pesme ( Jala i Koreli ) sa spotovima gde je pukla veliki novac, pa mora da se skida ,jadna .

  • lolo

    29. maj 2021 | 11:30

    Kopija JK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA